Wolfenstein: The Old Blood Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wolfenstein: The Old Blood - PC DVDWolfenstein: The Old Blood - PS4
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 300792
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 309 Kč

Wolfenstein: The Old Blood [XBOX ONE]

Wolfenstein: The Old Blood je samostatně hratelné rozšíření k úspěšné FPS Wolfenstein: The New Order . Dobrodružství, které se klene přes osm kapitol a dva propojené příběhy, nabízí napínavou akci, dokonalý příběh a intenzivní boj z pohledu první osoby. Vyzbrojte se jako válečný hrdina B.J. Blazkowicz novými zbraněmi, jako jsou nová útočná puška, nebo granáty střílející pistoli Kampfpistole a pokuste se překazit postupující nacistickou válečnou mašinérii.

Píše se rok 1946 a nacisté jsou kousek od vítězství v 2. světové války. Ve snaze zvrátit vývoj ve prospěch spojenců musí BJ Blazkowicz vydat na výpravnou, dvoudílnou misi hluboko do Bavorska. V první části nazvané Rudi Jäger and the Den of Wolves se BJ Blazkowicz přebije do hradu Wolfenstein ve snaze ukrást souřadnice k úkrytu Generála Deathsheada a ocitá se tváří v tvář šílenému vězeňskému dozorci. Ve druhé části příběhu s názvem The Dark Secrets of Helga Von Schabbs dovede pátrání po souřadnicích našeho hrdiny do města Wulfburg, kde posedlý nacistický archeolog exhumuje tajemné artefakty, které hrozí rozpoutat temnou a starobylou sílu.



  • Intenzivní FPS zážitek díky zcela novým, nacististami inspirovaným zbraním, jako jsou nová útočná puška, brokovnice a granáty střílející Kampfpistole. Zvyšte svůj potenciál s novými vylepšeními pro rychlou a výbušnou akci a drsné tiché likvidace nepřátel.
  • Prozkoumejte dech beroucí lokality představující venkovské německé usedlosti, rozlehlé údolí s lanovkami a mosty, strašidelné katakomby a kultovní hrad Wolfenstein. Díky nové schopnosti obouruč používat kovové trubky můžete nyní překonávat i zdi.
  • Bojujte proti novému obsazení nepřátel včetně legií mohutných nových super vojáků, elitních úderných jednotek, bezpilotních strojů a těch nejtemnějších a nejděsivějších nacistických výtvorů.


  • Recenze na Wolfenstein: The Old Blood

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.