Webová kamera Logitech StreamCam

Cena s DPH
3 099 Kč
Cena bez DPH: 2 561 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419221
Logitech

Webová kamera Logitech StreamCam [960-001281]


Posuňte svůj obsah na další úroveň a podělte se o svou vášeň s Logitech StreamCam. Díky nedotčené kvalitě obrazu, dvěma mikrofonům směřujícím dopředu, všestranným možnostem montáže a připojitelnosti USB-C je to dokonalá kamera pro vysílání na vaše oblíbené streamovací platformy – vše, co musíte udělat, je být sám sebou!


Logitech StreamCam je ještě výkonnější, pokud se používá s programem Logitech Capture. Aplikace Capture odemkne funkce StreamCam, které automatizují expozici, rámování, stabilizaci a další, takže se můžete soustředit na tvorbu nejlepšího obsahu.


Už vás nebaví vypadat trochu fádně? Streamujte a nahrávejte živé, realistické video s plynulým pohybem a ostrými detaily ve Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu.


Přestaňte ztrácet pozornost uprostřed streamů a videí. Sledování obličeje s AI umožňuje přesné zaostření a expozici bez ohledu na to, kde jste. Automatická expozice je jemně vyladěná, takže v různých světelných podmínkách vypadáte co nejlépe.


Jednoduše otočte kameru StreamCam a okamžitě se přepněte do režimu na výšku. (Musí být nainstalován program Logitech Capture, který je k dispozici ke stažení na adrese logitech.com/Capture) Vychutnejte si Full HD ve formátu 9:16 – ideální pro příběhy z Instagramu a Facebooku.


Dosáhněte dokonalého úhlu pro jakýkoli stream nebo video pomocí flexibilních možností upevnění. Držák monitoru se vyznačuje možností naklápění a otáčení nebo jej můžete dokonce namontovat na stativ. Zabudovaná elektronická stabilizace obrazu zmírňuje otřesy fotoaparátu při náhodných nárazech nebo pohybu


StreamCam, standard pro rychlé a spolehlivé připojení, využívá USB Type-C k zajištění efektivních rychlostí přenosu videa. Kompatibilní s Windows 10 a macOS® 10.14 a novějšími.


Recenze na Webová kamera Logitech StreamCam

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.