WD HDD My Passport, 4TB, USB 3.0, Red

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
3 509 Kč
Cena bez DPH: 2 900 Kč
 
Kód produktu: 403709
Western

WD HDD My Passport, 4TB, USB 3.0, Red [WDBPKJ0040BRD-WESN]

WD My Passport je spolehlivé úložiště umožňující ukládat velké objemy vašich oblíbených fotografií, videí a hudby. Je dostupný v řadě zářivých, veselých barev, má elegantní styl a pohodlně se vám vejde do ruky, takže svůj drahocenný obsah můžete mít stále u sebe.

Proč koupit HDD WD My Passport?

  • Se softwarem WD Backup, který je s diskem My Passport dodáván, můžete automaticky zálohovat své fotografie, hudbu a dokumenty ze svého systému na disk My Passport. Nastavte si ho podle svého rozvrhu. Stačí vybrat čas a frekvenci.
  • Vestavěné 256bitové hardwarové šifrování AES se softwarem WD Security pomáhá udržet váš obsah v soukromí a bezpečí. Snadno můžete jako výzvu k zadání hesla použít text "v případě nálezu vraťte". I ti nejlepší občas někde něco zapomenou.
  • Společnost WD navrhuje disky tak, aby vyhovovaly náročným požadavkům na životnost, vynikající odolnost proti nárazu a aby byly dlouhodobě spolehlivé.
  • Vytěžte maximum ze své cesty stylem, který vám vyhovuje. Nový My Passport byl přepracován tak, aby se vyznačoval pohodlným, štíhlým tvarovým faktorem a je k dispozici v různých zářivých barvách.
  • Úložiště je připraveno k použití ihned po vybalení, takže můžete rovnou přenášet soubory, ukládat vzpomínky a zálohovat. Součástí balení je také software WD Backup a WD Security, který pomůže chránit vaše data. Software WD Discovery, který je součástí produktu, dokáže disk připojit k oblíbeným sociální sítím a cloudovým službám, jako jsou Facebook, Dropbox či Google Drive. Importujte své fotografie, videa a dokumenty na disk My Passport, abyste měli zálohu svého online života. Software WD Discovery lze také použít ke správě disku pomocí nástrojů WD Drive Utilities.

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: USB 3.0
Zpětná kompatibilita: ano
kompatibilita: Windows 7/8/8.1/10
kapacita: 4TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Typ zařízení: 2.5 inch
Rozměry (Š x V x H): 107.2 x 75 x 19.15 mm
hmotnost: 210 g
Ostatní
Provozní teplota: 5 až 35 ° C
Skladovací teplota: -20 až 65 ° C
Záruka: 3 roky

Obsah prodejního balení:

  • WD My Book
  • USB kabel
  • dokumentace


Recenze na WD HDD My Passport, 4TB, USB 3.0, Red

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.