WD HDD My Book Duo, 16TB, USB 3.1

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
16 569 Kč
Cena bez DPH: 13 693 Kč
 
Kód produktu: 403667
Western

WD HDD My Book Duo, 16TB, USB 3.1 [WDBFBE0160JBK-EESN]

WD My Book Duo přináší vysoce výkonné úložiště pro ultrarychlé přenosy dat s kapacitou až do 28TB. Režim RAID-0 přináší superrychlou výkonnost-rychlost sekvenčního čtení až 360 MB/s (při použití portu USB-C). Konfigurace RAID-1 umožňuje využívat redundanci-zrcadlení dat na použité disky WD Red. Díky portu USB-C s kompletní kabeláží je disk univerzální kompatibilní (podporuje USB 3.1/3.0/2.0). Dva porty USB 3.0 typu A přinášejí možnost flexibilního připojení dalšího příslušenství.

Proč koupit HDD WD My Book?

  • WD My Book v kompaktním provedení nabízí kapacitu až do 28TB, takže je ideálním řešením pro snadné rozšíření úložiště pro všechny vaše důležité fotografie, hudbu, videa a jiné soubory.
  • Výchozí režim RAID-0 je připraven využívat maximální rychlost a kapacitu. Pomocí přiloženého softwaru WD Drive Utilities můžete úložiště překonfigurovat na redundanci RAID-1 (zrcadlení dat) nebo jej používat jako dva nezávislé disky (JBOD).
  • Jednotka My Book Duo obsahuje dva disky WD Red optimalizované pro pole RAID a představuje tak velmi rychlé, kvalitní a spolehlivé úložiště. Optimalizovaný firmware pro pole RAID je ideálním řešením pro systémy využívající dvoudiskové pole. Automatická správa diskových operací zajišťuje integritu dat v rámci cyklu čtení/zápis.
  • Disk My Book Duo je kompatibilní se sběrnicí USB 3.1 a USB 3.0/2.0, a přináší proto velmi rychlou konektivitu bez ohledu na použité rozhraní. Součástí balení jsou kabely USB-C na USB-C a USB-C na USB-A. Disk My Book Duo může sloužit jakoby dokovací stanice, protože nabízí 2 porty USB rozbočovače 3.0 typu A pro připojení příslušenství, jako je další úložiště, klávesnice a myš, čtečka karet, USB klíče, nebo umožňuje synchronizaci a nabíjení mobilních telefonů.
  • Vestavěné 256bitové hardwarové šifrování AES disku My Book Duo se softwarem WD Security pomáhá udržet soukromá data v bezpečí. Nastavením osobního hesla aktivujete hardwarové šifrování a ochranu dat ..

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: USB 3.0 (5 Gb/s)
Zpětná kompatibilita: ano
kompatibilita: Windows 7/8/8.1/10
Mac OS Hihgh, Sierra nebo El Capitan
kapacita: 16TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Typ zařízení: 3.5 inch
Rozměry (Š x V x H): 160 x 100 x 180 mm
hmotnost: 2290 g
Ostatní
Spotřeba energie: neuvedeno
Provozní teplota: 5-35 ° C
Záruka: 3 roky

Obsah prodejního balení:

  • WD My Book Duo
  • USB-C na USB-C kabel
  • USB-C na USB-A kabel
  • napájecí adaptér
  • dokumentace


Recenze na WD HDD My Book Duo, 16TB, USB 3.1

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.