WD HDD Black D10 Game Drive, 8TB, 3,5"

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
6 049 Kč
Cena bez DPH: 4 999 Kč
 
Kód produktu: 403849
Western

WD HDD Black D10 Game Drive, 8TB, 3,5" [WDBA3P0080HBK-EESN]

WD Black D10 Game Drive přinese vaší konzole či PC výkonnostní nástroje, které vás udrží na špici. S kapacitou až 8TB je navržen přímo pro hráče, kteří chtějí rozšířit potenciál své konzole či PC uložením své herní knihovny do přenosného úložiště.

Proč koupit HDD WD D10 Game Drive?

  • S rozrůstající se herní knihovnou budete potřebovat prostor pro ukládání nových her, stejně jako místo pro staré dobré hry. Herní disk WD_BLACK D10 Game Drive je k dispozici v kapacitě až 8TB, která pojme až do 200 průměrných her, takže se nebudete muset rozhodovat, které hry smazat, abyste měli na konzole či PC místo na nové hry.
  • Herní disk WD_Black D10 Game Drive disponuje dvěma 7,5W nabíjecími porty USB, které usnadní dobíjení herního vybavení a příslušenství. Disk je pečlivě přizpůsoben pro horizontální i vertikální umístění a vaše herní výbava bude v okamžiku dobita a připravena na nové výzvy.
  • V zařízeních WD_BLACK se používají pouze takové komponenty, které vás v hraní posunou dál, ať už hrajete cokoli. Díky rychlosti až do 250MB/sa 8TB úložného prostoru navíc posune vaši konzoli či PC na novou úroveň výkonnosti a umožní vám hrát se bez omezení.
  • Disky WD_BLACK už prověřil čas a hráči po celém světě jim kladeny své herní životy. Díky spolehlivosti, optimalizovanému navýšení rychlostí a 3 roční omezené záruce se můžete spolehnout, že vám disk WD_BLACK D10 Game Drive na vaší cestě za dokonalým hraním bude krýt záda.
  • Disk WD_BLACK vybočuje z hlediska špičkových úložišť a výkonu ze zajetých kolejí. Herní disk byl cíleně vytvořen pro hráče a vaší konzole či PC propůjčí potřebné ověřené a spolehlivé navýšení výkonu a kapacity, takže strávíte méně času řešením hardwaru a více času vyhráváním.

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: USB 3.2 Gen 1
Zpětná kompatibilita: ano
kompatibilita: Windows 8/8.1/10
Mac OS X 10.11 a novější
PlayStation 4 s OS 4.50 a vyšší
Xbox One
kapacita: 8TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Typ zařízení: 3.5 inch
materiál: neuvedeno
Rozměry (Š x V x H): 195 x 125 x 44 mm
hmotnost: 980 g
Ostatní
Spotřeba energie: neuvedeno
Provozní teplota: 5-35 ° C
Záruka: 3 roky

Obsah prodejního balení:

  • WD_BLACK D10 Game Drive
  • USB kabel
  • napájecí adaptér
  • dokumentace


Recenze na WD HDD Black D10 Game Drive, 8TB, 3,5"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.