WD HDD Black, 2TB, 3.5"

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
4 179 Kč
Cena bez DPH: 3 454 Kč
 
Kód produktu: 404030
Western

WD HDD Black, 2TB, 3.5" [WD2003FZEX]

Pevné disky WD Black jsou navrženy pro uživatele stolních počítačů a náročné uživatele, kteří požadují vysoký výkon, a nabízejí řadu možností upgradování.

Proč koupit HDD WD Black?

  • Disky WD Black poskytují inspirující výkon pro ukládání velkých multimediálních souborů fotografií, videí a aplikací. Vyladěný výkon a perfektní možnosti hraní. Disky WD Black poskytují velké kapacity pro ukládání rozrůstající se herní knihovny.
  • WD Black disponuje dvoujádrovým procesorem, který vám ve srovnání s jednojádrovým procesorem poskytne dvojnásobek výpočetní kapacity. Díky tomu získáte maximální výkon.
  • Dvoujádrový procesor a masivní dynamická mezipaměť umožňují nejvyšší rychlosti čtení a zápisu. Algoritmus dynamického přidělování mezipaměti společnosti WD optimalizuje přidělování mezipaměti mezi čtením a zápisem a snižuje tak zahlcení a vylepšuje celkový výkon disku.
  • Pomáhá snižovat vibrace vyvolané systémem z jiných komponent a optimalizovat tak výkon a spolehlivost. S tím, jak narůstá velikost hry, roste i potřeba kapacity. Pevné disky WD Black zajišťují nejlepší výkon a spolehlivost pro hry a dlouhou 5letou omezenou záruku.
  • Software Acronis True Image WD Edition, který je zdarma k dispozici ke stažení, dokáže klonovat disky a zálohovat váš operační systém, aplikace, nastavení a všechna vaše data.

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: SATA III 6 Gb/s
Typ zařízení: 3.5 "
kapacita: 2TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Rozměry: 147 x 101.6 x 26.1 mm
hmotnost: 600 g
výkon
Přenosová rychlost: 164 MB/s (Buffer To Disk)
Vyrovnávací paměť: 64 MB
počet otáček 7200 RPM
Ostatní
napájení: čtení/zápis @ 9.5W
volnoběh @ 8.1W
pohotovostní režim @ 1.3W
Provozní teplota: 0-60 ° C
životnost: 300 000 propisovacích cyklů
Záruka: 5 let

Obsah prodejního balení:

  • WD HDD Black
  • dokumentace


Recenze na WD HDD Black, 2TB, 3.5"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.