WD 10 TB Red PRO 3,5" SATAIII 7200 256 MB

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
8 579 Kč
Cena bez DPH: 7 090 Kč
 
 
Kód produktu: 455550
Western

WD 10 TB Red PRO 3,5" SATAIII 7200 256 MB [WD102KFBX]

Řada WD Red Pro je navržena pro malé a středně velké firmy a je k dispozici pro střední až velká prostředí NAS s až 24 pozicemi. Disky WD Red Pro jsou navrženy tak, aby dokázaly ve vaší firmě zvládat zvýšené zatížení, byly podrobeny rozsáhlému testování a poskytuje se na ně prodloužená pětiletá omezená záruka.

O produktu

    • Úložiště NAS pro velké firmy
      Zajistěte pro svou firmu větší efektivitu a produktivitu s pevnými disky WD Red Pro pro systém NAS vybavený až 24 pozicemi. Disky WD Red Pro se dodávají se softwarem NASware 3.0, který zvyšuje kompatibilitu systému, a tím umožňuje bezproblémovou integraci se stávající infrastrukturou sítě. Navyšte hodnotu své firmy. Umožněte zaměstnancům rychle a spolehlivě sdílet soubory a zálohovat složky pomocí pevných NAS disků WD Red Pro ve vašem řešení NAS.

    • Exkluzivní technologie NASware 3.0
      Exkluzivní pokročilá technologie firmwaru NASware 3.0 nabízí bezproblémovou integraci, robustní ochranu dat a optimální výkon v systémech pracujících v náročném prostředí úložiště NAS.

    • Zajišťuje optimální kompatibilitu NAS
      Disky pro stolní počítače nejsou konstruovány pro systém NAS. Disky WD Red Pro s technologií NASware tento předpoklad splňují. Jejich exkluzivní technologie vás zbaví dohadů ohledně výběru jednotky a vyrovnává výkon a spolehlivost v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, WD Red Pro je nejkompatibilnější jednotka dostupná pro střední až velké úložiště NAS. Řada WD Red Pro byla podrobena nejrozsáhlejšímu testování kompatibility s partnerskými systémy NAS na trhu.

    • Vyšší ochrana NAS proti otřesům
      Disky WD Red Pro jsou vybaveny senzorem otřesů s více osami, který automaticky rozpozná jemné otřesy, a dynamickou technologií Fly Height, která úpravou funkcí čtení a zápisu ochrání vaše data. Tato kombinace technologií dále chrání disky ve velkých prostředích úložiště NAS s 1 až 24 pozicemi a pomáhá zvyšovat jejich spolehlivost.

  • Přednosti
    • Léty prověřená kvalita produktů WD
    • Vysoká střední doba mezi chybami
    • Ochrana proti otřesům
    • Vysoká kapacita

Technická specifikace

Obecné funkce
Rozhraní: SATA III 6 Gb/s
Rozměr disku: 3.5"
Typ disku: HDD
Kapacita: 10000 GB
Technologie pevného disku: magnetická
Technologie zápisu: CMR
Rozměry: 147 x 101,6 x 26,1 mm
Hmotnost: 460 g
Výkon
Vyrovnávací paměť: 256 MB
Počet otáček: 7200 rpm
Rychlost čtení: neuvedeno
Rychlost zápisu: neuvedeno
Ostatní
Životnost: 1 milion hodin

Obsah prodejního balení:

  • WD HDD Red
  • Dokumentace


Recenze na WD 10 TB Red PRO 3,5" SATAIII 7200 256 MB

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.