Watch_Dogs Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Watch_Dogs - PS4
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 276096
UbisoftEN dabing

Watch_Dogs [XBOX 360]

<
Stačí jen hnout prstem. Spojíme se s přáteli. Nakupujeme nejnovější vymoženosti a zařízení. Zjistíme, co se děje ve světě. Ale se stejným jednoduchým pohybem vytváříme stále se rozpínající stín. S každým připojením zanecháváme digitální stopu, která sleduje každý náš pohyb a milník, vše, co se nám líbí nebo nelíbí. A nejsou to jen lidé. V současné době jsou všechna hlavní města propojeny. Městské infrastruktury jsou sledovány a kontrolovány složitými operačními systémy.

Ve hře Watch_Dogs se tento systém nazývá centrální operační systém (ctOS), ovládá téměř každý kousek technologie města a obsahuje klíčové informace o všech obyvatel města.

Vy jste Aiden Pearce, brilantní hacker a bývalý kriminálník, jehož trestní minulost vedla k násilné rodinné tragédii. Nyní, na lovu ty, kteří ublížili vaší rodině, můžete monitorovat a hackovat všechny, kteří Vás obklopují manipulací všeho, co je připojeno do městské sítě. Přistupujte k všudypřítomným bezpečnostním kamerám, stáhněte si osobní údaje pro vyhledání cíle, ovládejte semafory a veřejnou dopravu, abyste zastavili nepřítele ... a další.

Použijte město Chicago jako dokonalou zbraň a proveďte pomstu svým vlastním stylem.


  • Hra Watch_Dogs se odehrává v plně simulovaném živém městě, kde máte díky smartphonu kontrolu nad infrastrukturou města v reálném čase. Uvěznil svého nepřítele v bouračce 30 aut manipulací semaforů. Zastavte vlak a nastupte, abyste se vyhnuli autoritám. Těsně unikněte zatčení rychlým zvednutím padacího mostu. Cokoliv připojené k městskému ctSO se může stát zbraní.
  • Žijeme v centru města Chicago, kde je násilí nejlepší odpovědí na násilí, máte schopnosti přenést boj do ulic. Likvidujte své nepřátele zničujícími údery obuškem, nebo zažijte přestřelku jako nikdy předtím se simulací fyziky, která se vyrovná fyzice z kterékoli čistokrevné střílečky. Celkově máte přístup k více než 30 tradičním zbraním.
  • Díky pomoci uznávaného studia stojícího za cenami ověnčenou sérií Driver nabízí Watch_Dogs celé stádo překypující horskými silami. Sedněte si za volant více než 65 vozidel, z nichž každé nabízí reálnou simulaci fyziky a ovladatelnosti a prozkoumejte masivní město během plnění misí.
  • Disrupt je zcela nový herní engine vyvinutý pro hru Watch_Dogs, který využívá pokročilé procesy a grafiku a přináší ohromující vizuální efekty a neuvěřitelně realistický herní zážitek. Disrupt Vám umožňuje ovlivnit příběh, město a život obyvatel svými volbami, které vyvolávají dominový efekt po celém městě.
  • Watch_Dogs Vám umožňuje využívat ve svůj prospěch nejen městské ctOS, ale i samotné ulice. V detailním Chicagu přejděte křížem přes uplatňování některých z budov, nebo se vyšplhejte až na střechy a chyťte svůj cíl.



  • Recenze na Watch_Dogs

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.