Wasteland 2 (Directors Cut) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wasteland 2 (Directors Cut) - XBOX ONEWasteland 2 (Directors Cut) - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 329245
DeepEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Wasteland 2 (Directors Cut) [PS4]

Wasteland 2 je strategické RPG, které Vás vtáhne do taktických tahových soubojů, rozvoje postav ve stylu RPG a rozhodnutí, která mají vliv na výpravu a nezapomenutelné obsazení postav.

Jde o přímé pokračování hry Wasteland z roku 1988, vůbec první post-apokalyptické RPG na PC a inspiraci pro sérii Fallout . Až do vydání Wasteland žádné jiné CRPG neumožňovalo ovládat jednotlivých členů skupiny a udělovat jim taktické povely a už vůbec nedávalo prostor k morálním volbám, které ovlivní herní svět. Wasteland byl průkopníkem v řešení problémů několika možnými způsoby, vyúsťujícího se systému volby a následku a vyhýbal se ve svém čase typickým řešením hlavolavom jediným možným způsobem. Naopak, dal Vám možnost postupovat hrou vlastním stylem.

Působivé av mnoha ohledech novátorské dědictví bylo ve hře Wasteland 2, samozřejmě v modernizované podobě, zachovány. Ponořte se do taktických tahových soubojů, které otestují hranice vašich strategických schopností v boji o přežití v krutém světě, kde jen hrubá síla nestačí. Vybavte svou jednotku Rangerů těmi najdevastujúcejšími zbraněmi, jaké jsou k dispozici a připravte se na maximální destrukci s rozvojem postav ve stylu RPG, díky kterému byl původní Wasteland tak brutální. Zachraňte spojence před jistou smrtí, nebo je nechte zahynout. Rozhodnutí je jen na Vás, ale připravte se čelit následkům.

Pekelná krajina Wasteland na Vás čeká, abyste ji pokořili ... nebo při tom zemřeli.



  • Zažijte výbušné a smrtící týmové boje s lupiči, mutanty a roboty Wastalendu, kteří otestují hranice Vaší schopnosti plánování a taktiky.
  • Nechce se Vám hledat klíč ke dveřím? Otevřete zámek šperhákom, dveře vykopněte, nebo je vyhoďte do vzduchu raketometem!
  • nezažijete dvakrát stejný herní zážitek díky stovkám rozhodnutí a důsledků s krátkodobým i dlouhodobým dopadem a až 100 hodinami hrací doby.
  • Desítky hodin herní doby, stovky postav, tisíce variací vzhledu Vašeho Rangera, více než 150 zbraní a desítky schopností!
  • Vylepšená klasická RPG hratelnost.



    Directors Cut obsahuje navíc:

  • Přepracovanou grafiku s plně propracovanými postavami a úrovněmi, rozšířený dabing s desítkami tisíc řádků a nové funkce, které z ní dělají dokonalou verzi hry Wasteland 2.


  • Recenze na Wasteland 2 (Directors Cut)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.