Warriors Orochi 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Warriors Orochi 3 - PS3
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 204838
KoeiEN dabing

Warriors Orochi 3 [XBOX 360]



Warriors Orochi 3 kombinuje velmi oblíbené série Dynasty Warriors a Samurai Warriors v novém příběhu a poprvé přináší postavy z Ninja Gaiden , Warriors: Legends Troy , Bladestorm , Trinity: Souls of Zill O'll a Dead or Alive!

Roky po bitvě proti Orochi, se Serpent King, hrdinové Tří království a soupeřící státy snaží ovládnout nový svět, ve kterém se ocitli a porazit všechny, kteří je ohrožují! Hrozné a obrovské monstrum, připomínající hada s osmi hlavami vrhá svůj stín po celé zemi a porazí množství statečných bojovníků.

Ti, kteří přežijí, ve spolupráci s tajemným Kaguya cestují zpět v čase, aby zachránili padlých hrdinů, navázali nové spojenectví, shromáždili mocné zbraně a vybudovali armádu, která dokáže porazit silného nepřítele. Přes díru v čase, je mnoho spojenců protaženého do jejich vesmíru, aby jim pomohli v boji.

  • Největší Warriors titul-Warriors Orochi 3 bude obsahovat 120 hratelných postav!
  • Nový systém vazeb-Warriors Orochi 3 přináší systém vazeb, kde se může úroveň vztahu mezi postavami zvýšit interakcí na hostinách, v boji bok po boku, záchraně bojujících spojence a přijímáním misí. To ovlivňuje děj a odemyká další útoky.
  • Přizpůsobte a sdílejte on-line-můžete přizpůsobit stávající scénáře, sdílet jejich on-line s ostatními a ohodnotit scénáře ostatních hráčů. Vytvořte jedinečné bojiště tím, že získáte jeho části Story módu.
  • Nové herní mechanismy-v multiplayeru hra umožňuje použít 3 postavy najednou a kombinovat smrtelné speciální útoky. Warriors Orochi 3 také nabízí split-screen co-op pro dva hráče, on-line Story mód a Free mód.
  • Nové pohyby-Dash Chain, Counterattack, Support Attack, Switch Combo a True Triple Attack.



  • Související produkty (1)


    Recenze na Warriors Orochi 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.