Warhammer 40,000: Mechanicus Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Warhammer 40,000: Mechanicus - PS4Warhammer 40,000: Mechanicus - XBOX ONEWarhammer 40,000: Mechanicus - NSW
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409641
KasedoEN dabing

Warhammer 40,000: Mechanicus [PC DVD]


Ovládejte technologicky nejpokročilejší armádu v Impériu-Adeptus Mechanicus. Každé Vaše rozhodnutí bude mít velký dopad na výsledek mise v této tahové taktické hře. Požehná vám Omnissiah?


Tělo je slabé! Vylepšete si Tech-Priesty pomocí zbraní, podpůrných předmětů, Servo-Skulls a dalších mechanických vylepšení, zatímco budete dávat dohromady svou kohortu. Přizpůsobte si disciplíny svého týmu, vyberte si z více tříd postav a vytvořte si četu pro každý styl hry.


Dělejte těžké rozhodnutí, které vytvoří budoucnost, z Vašich Ark Mechanicus-The Caestus Metalican a přivedou Vás k alternativním koncům, které Vám zajistí skutečně jedinečný průběh hry. Ale pozor, čím více budete zkoumat každou hrobku, tým větší odměny Vás čekají, ale samozřejmě stoupá s tím i riziko.


Zapojte se do strategických soubojů, které prověří Vaši zdatnost v extrémním stresu při propadnutí cizinců. Získejte přístup k těm nejsilnějším zbraním a schopnostem díky Cognition Points a postupujte proti nepřátelům bez přestávky. Nebojte se, Omnissiah přejí odvážným.


Strhující příběh, který napsal autor Black Library Ben Counter, vytvořený konkrétně pro jedinečnou osobnost frakce Adeptus Mechanicus, při čemž každá postava má vlastní názory a plány. Zažijte to napětí a obdivujte oddanost díky jedinečným vizuálním efektem a strhujícím zvukem.


Warhammer 40,000: Mechanicus obsahuje kromě hry:

  • Heretek DLC
  • 2 exkluzivní zbraně
  • Kompletní digitální soundtrack
  • Digitální artbook

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Warhammer 40,000: Mechanicus

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.