Warhammer 40,000 Inquisitor: Martyr Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Warhammer 40,000 Inquisitor: Martyr - PC DVDWarhammer 40,000 Inquisitor: Martyr - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 379911
BigBenEN dabing

Doporučené produkty (1)

Warhammer 40,000 Inquisitor: Martyr [XBOX ONE]


Hra se odehrává v dystopickom 41. miléniu, v roli inkvizitorů temné budúconosti v akčním RPG se postavíte kacířům, mutantům, zrádným xenos a démon boha chaosu. Inkvizitoři jsou hroziví, podivní a legendární agenti impéria se širokou škálou unikátních schopností, obrovským vlivem a smrtelným arzenálem.
Hra Inquisitor-Martyr je akční RPG odehrávající se v otevřeném sandbox světě uloženém do sektoru Caligari, osamoceného regionu impéria se stovkami hvězdných systémů, tisíci planet, které nabízejí obrovskou škálu misí na náhodně generovaných mapách, stálý svět plný speciálních mini kampaní a příběhem ovlivněným komunitu hráčů .
Hra obsahuje taktické prvky jako souboje v terénu, zcela nové AI a ovladatelná vozidla a samozřejmě úžasné ukázky destrukce, které ovlivňují herní prostředí. Souboje nejsou jen kruté a krvavé, ale také získají extra charakteristiky.
Mířené útoky na obrovských nepřátel mohou zničit části těl, odstavit speciální útoky a samozřejmě uspokojivé poslední údery bossem. Kromě režimu příběhu pro jednoho hráče, nabízí hra kampaň s možností kooperativní hry pro čtyři hráče a možnost přidat se k různým klanem. Zúčastněte se unikátních událostí, které mohou ovlivnit osud celého sektoru.
Postavte si vlastní pevnost. Pevnosti jsou vzácné sídla a také vyhledávané cíle v utajené válce mezi různými frakcemi inkvizitorů.




Recenze na Warhammer 40,000 Inquisitor: Martyr

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.