Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
Kód produktu: 440948
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters [Steam] [PC digital]


Veďte největší zbraň lidstva, Šedých rytířů, proti ničivým silám Chaosu v tomto brutálním a rychlém tahovém taktickém RPG. Vykořeňte se a zastavte záludné spiknutí s cílem infikovat galaxii The Bloom, intergalaktickou kosmickou nákazu schopnou hnít světy v zapomnění.


Vyzbrojeni vírou, zaštíceni oddaností, samotná existence Šedých rytířů je zakořeněna v tajemství, vynucena vymazáním mysli a popravami. Zažijte život ve 41. tisíciletí a sledujte cestu těchto elitních bojovníků v příběhu, který napsal uznávaný autor Černé knihovny Aaron Dembski-Bowden.


TVORTE OSUD GALAXIE
Vylepšete svou operační základnu, postavte nová zařízení, proveďte výzkum tajemných záhad a zapojte se do bojových misí ve více světech, abyste odstranili šíření. The Bloom korumpuje bez předsudků; vaše volby ovlivní, které planety podlehnou... a přežijí.


UKUTUJTE SI SVÉ ŠAMPIONY
Velte svému vlastnímu personalizovanému týmu šedých rytířů; naučte se spoustu různých dovedností a psychických schopností, odemkněte výkonné vybavení a specializujte své šampiony do čtyř jedinečných standardních a pokročilých tříd. Každého z vašich bojovníků si můžete přizpůsobit pomocí hlasu, brnění a tváře, abyste si je přizpůsobili.


PŘESNÉ CÍLENÍ
Šedí rytíři jsou elitní kapitolou vesmírných mariňáků a nezabývají se tím, že by dělali chyby nebo promeškali své střely. Systém Precision Targeting vám dává kontrolu nad vašimi taktickými rozhodnutími, což vám umožňuje s jistotou plánovat vaši strategii, ať už střílením z dálky s jistou přesností, nebo rozkouskováním a rozebráním nepřítele v brutálním boji na blízko!


MUTUJÍCÍ MONSTROZITY A JEJICH POHONOVÍ
Jak The Bloom kazí světy, prostředí se budou vyvíjet a vybuchovat se smrtelnými nebezpečími a přisluhovači, kultisté a nechvalně známí vesmírní mariňáci z Chaos Stráže smrti budou mutovat s morovými dobrotami a požehnáními, které jim dají nové útoky a schopnosti. Přizpůsobte své osvědčené strategie, abyste překonali nepřekonatelné šance proti obrovským nepřátelům a jejich služebníkům.


KINEMATICKÉ ZABÍJENÍ
Pusťte se do rychlého taktického boje. Vypitvejte a popravte nepřátele zblízka v krvavých projevech udatnosti nebo zaútočte z dálky požehnanými kulkami a silnými psychickými energiemi. Využijte dynamicky zničitelné prostředí ve svůj prospěch bouráním sloupů nebo narážením vozidel na nic netušící nepřátele.


  • Název vydavatele: Frontier Developments
  • Název vývojáře: Complex Games
  • Datum vydání: 05.05.2022
  • Pegi: 18
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
    Procesor: Intel i5-4590 / AMD FX-8350
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 280X


    Jedná se o digitální verzi hry Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters © Copyright Workshop Limited 2021, Complex Games Inc. Publikováno Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' a the Frontier Developments logo jsou trademarks of Frontier Developments, plc. Licensed by Games Workshop Limited. Všechny rights reserved to their respective owners.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.