Wargame 3: Red Dragon [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 413432
FocusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Wargame 3: Red Dragon [Steam] [PC digital]


Ve hře Wargame Red Dragon stoupá napětí až na bod varu! Nejnovější díl okázalé real-time strategie Vás zavede do srdce Asie, kde se budou odehrávat nové střety v sérii Wargame.

Armády Nato a Smlouvy a jejich spojenců jsou konečně nasazeny do Asie. První video z Red Dragon vám dává možnost zkusit si strategické a pyrotechnické lahůdky, které si pro vás připravil tento nový titul v sérii Wargame, který se odehrává na počátku zcela nového ozbrojeného konfliktu. Můžete se těšit také na nové frakce, nové jednotky a bojová vozidla, kterých bude celkem již 1300 a hlavně na příchod námořních jednotek - plavidel pro vyloďování, obojživelná vozidla a vojenské lodě určitě potěší fanoušky komplexních strategií, jelikož nyní budou moci z překonávání vodních ploch vytvořit klíčovou část své strategie!

Wargame Red Dragon, který má ještě větší ambice než Wargame AirLand Battle, si zachovává jádro v podobě stejných herních mechanismů, díky nimž je tato série tak úspěšná. Akce se však poprvé přesouvá z Evropy do střední Asie mezi lety 1975 až 1991 a přidává množství nových prvků. 5 nových národů, včetně Číny a Severní Koreje, vstupuje do Wargame s více než 450 novými jednotkami. Mimořádným počinem je uvedení námořních a obojživelných jednotek, díky kterým se na vodních plochách naskytují nové strategické příležitosti. Nová sólo kampaň Vás vrhne do pekelné války kolem Koreje, zatímco rozsáhlý a ověřený režim pro více hráčů Vás zapojí do napínavých a okázalých bitev, ve kterých se může utkat až 20 hráčů současně!



Jedná se o digitální verzi hry Wargame 3: Red Dragon, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Wargame 3: Red Dragon [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.