void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) - PS4
769 Kč
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 453060
NISEN dabing

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) [NSW]

 

O hře

Ponořte se do hlubin zrádného světa pokrytého toxickými houbami!

Od vývojářů z Nippon Ichi Software přichází druhý díl série Void Terrarium. V tomto světě zavaleném rozkladem přetrvává jediné světlo naděje: mladá dívka jménem Toriko, poslední žijící člověk. Její robotický přítel, ze kterého se stal pečovatel, Robbie, se jí postaral o zdraví v pohodlí rozbitého terária vytvořeného pomocí vyřazené AI. V tomto jedinečném teráriu se nachází jediné životní prostředí, které není ovlivněno růstem hub a nabízí bezpečné útočiště pro mladé Toriko.

Přestože spiknutí cloud AI sotva přežilo, Toriko onemocněla další záhadnou život ohrožující nemoc. Robbie musí udělat vše pro to, aby udržel Toriko v bezpečí a zároveň zkoumal přetrvávající vzpomínky cloud AI, aby udržel terárium v ??bezpečí a našel lék na Torikovu neznámou nemoc.

Prozkoumejte tento pochmurný, ale rozmarný postapokalyptický svět a jeho nekonečné podzemní chodby a kanály, abyste získali materiály a vyrobili potřebné předměty, abyste zvýšili své statistiky a zachránili posledního zbývajícího člověka před blížícím se zánikem.

Klíčové vlastnosti

    • Mistr zbraní
      Postupem přes kobky zvyšujte úroveň své oblíbené zbraně. Ovládání zbraní vám poskytne extra sílu potřebnou k ochraně Torika!

    • Mystery Bonusy
      Mystery Rooms, které jsou přístupné přes žluté portály, nabízejí vzácné truhly obsahující nespočet výhod včetně výkonného vybavení, nových schopností nebo mimořádně vzácných dovedností, které mohou změnit průběh vaší expedice.

    • Přizpůsobitelný průvodce
      Návrat z originálu, void* tRrLM2(); // Void Terrarium 2 nabízí nové možnosti přizpůsobení pro Toriko, včetně nového oblečení, účesů a doplňků! Dopřejte jí přeměnu jejích snů!

    • Péče o terárium
      Udržujte vlhkost a teplotu svého terária zasazením semen a pěstováním během růstu! Potom sesbírejte novou rostlinu, abyste ozdobili své terárium.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Plná hra
  • Digitální Soundtrack
  • Mini Art Book

Trailer


Recenze na void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.