Viva Piňata: Trouble in Paradise XBOX 360

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38948
Microsoft

Viva Piňata: Trouble in Paradise [XBOX 360]

Pokračování úspěšné budovatelské strategie, které nabízí stejné herní mechanismy a stylové zpracování jako díl první a ve vaku na zádech si nese pořádnou porci nových prvků, včetně kooperativního lokálního hraní, nových herních módů a zespolečenšťující prvku.

Příběhová zápletka Vás přivádí na ostrov Pina, kde zase Professor Pester vyvádí pěkné hlouposti. Společně s gangem Ruffiánov vymazal všechny počítačové záznamy v centrálním počítači, což znamená velké nebezpečí pro všechny. Vaším úkolem je tedy dát počítačovou databázi do pořádku a přitom se starat o budování a rozvoj vlastní zahrádky, chytání, lákání, trénování a sbližování více než 100 druhů pinay, z toho zhruba 32 nových. Očekávanou samozřejmostí jsou nové objekty pro opatrování zahrádky, nové dekorativní předměty a prostředky pro vyhánění nevítaných otrávených Pina. Hovoříme zde o možnosti nechat svoji zahrádku například zasněžit.

V rámci kooperativní hry bude moci druhý hráč zapojit ovladač do konzole a hned svému kamarádovi pomáhat nejenom s péčí o zahrádku, ale i se péčí o pinaty. Za svoji činnost bude druhý hráč odměňován magií! Novinkou je tzv.. sociální prvek, jde o možnost zapojit do Xboxu Vision kameru, přes kterou pak můžete do hry dostávat nový obsah od jiných hráčů. Tento nový obsah má podobu speciálních karet s čárovým kódem, vytištěných například na papíře, které Vám na mail pošle kamarád poté, co ve své hře vyfotí nějakou pinaty nebo objekt. Hra vyfocený objekt zpracuje do čárového kódu, abyste jej pak mohli šířit do celého světa. Objekty skenované z čárového kódu přes Vision kameru se okamžitě objeví ve Vaší hře .

Recenze na Viva Piňata: Trouble in Paradise

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.