Variable Barricade Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 269 Kč
Cena bez DPH: 1 049 Kč
 
 
Kód produktu: 422583
AksysEN dabing

Variable Barricade [NSW]


Hibari, člen prestižní rodiny a dědic majetku, se dozví, že její výstřední dědeček je odhodlán najít jejího manžela. Zařizuje jí ubytování v luxusní vile spolu se čtyřmi pěknými, ručně vybíranými mládenci a jejím soukromým komorníkem. Když se její nápadníci snaží získat její ruku jakýmkoli způsobem, Hibari snáší nekonečné každodenní zkoušky a pokušení.


Vybral si jí dědeček špatně, nebo by mohlo být v těchto chlápcích víc, než se na první pohled zdá?


Přes toto všechno má Hibari dva důležité cíle: vystrašit každého z těchto kandidátů na manželství a naprosto odmítnout zamilovat se. Naše hrdinka se najednou ocitla „uzavřená“ v manželství, s laskavým svolením svého excentrického a míchaného dědečka. Může Hibari rozhodnutá žít si svůj vlastní život, vydržet proti všem schématům dohazování? nebo si najde pravou lásku?


  • Jsou to chlapi opravdu? Hráč hazardních her, zlatokop a gigolo. Co by mohlo mít Hibari společného s kterýmkoli z nich? Ať už si některého z nich chci vzít. Může jich být víc než se na první pohled zdá?
  • Reverzní romantické dobrodružství se zvraty, díky kterým se nebudete nudit! Odmítne Hibaři všechny nápadníky? nebo se zamiluje?
  • Poutavé anime kresby a J-pop soundtrack jsou skvělým doplňkem k tomuto realitnímu dobrodružství.

Související produkty (1)


Recenze na Variable Barricade

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.