Vampyr Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Vampyr - PC DVDVampyr - PS4Vampyr - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 401874
FocusEN dabing

Vampyr [NSW]


S nesmrtelností přicházejí obětě.
Pližte se nemocí posednutými ulicemi ve hře Vampyr, temném atmosférickém akčním RPG. Hra se odehrává v Británii ze začátků dvacátého století během rozmachu smrtelné španělské chřipky, ulice Londýna jsou ochromené nemocí, násilím a strachem.
V kompletně dezorientovaném a strašidelném městě, se ti kteří jsou hloupí, zoufalí, anebo dostatečně nešťastní stávají oběťmi nepolapitelným predátorům, upírům.
V chaosu se zrodí nová utrápená postava, je úlohou hráče rozhodnout jako využít nově nadobylé síly specializací v rozmanitých RPG stromech schopností, které mění způsob hraní. Doktor, který byl nedávno změněný na upíra se snaží pochopit svou novou nákazu. Jeho cesta intuice, objevů a bojů bude plná smrti a dramatu, při tom, jak se bude snažit utišit neovládnutelnou žízeň, která ho neustále nutí brát lidské životy.
Při snaze zachovat si poslední zbytky lidskosti, budou Vaše volby formovat osud Vašeho hrdinu při hledání odpovědí v hrozivé dohře španělské chřipky.
 
  • Prozkoumejte temný Londýn ze začátků 20. století během nejhorší nemoci v historii lidstva.
  • Hrajte v úloze nového upíra, doktora, který se snaží svádět vnitřní boj mezi bestií a člověkem.
  • Vytvořte si vlastní styl hry díky velké škále zbraní a schopností, které si vyberete.
  • Vyberte si vlastní osud. Jak lidský musí být upír, když neustále cítí potřebu krmení?
  • Pro udržení se na živu musíte lovit. Vaše volby ovlyvní jak se vyvinete, příběh a nevyhnutelně samotné životy obyvatelů Londýna.

Recenze na Vampyr

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.