Vampire the Masquerade: The New York Bundle (Collector’s Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Vampire the Masquerade: The New York Bundle (Collector’s Edition) - PS4
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 422322
FUNSTOCKEN dabing

Vampire the Masquerade: The New York Bundle (Collector’s Edition) [NSW]


Vstupte do vesmíru Vampire The Masquerade, jedné z nejpopulárnějších her na hrdiny všech dob, prostřednictvím dvou interaktivních románů vytvořených společností Draw Distance a shromážděných v jednom fyzickém vydání pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a PC.


Coteries of New York

Ve hře Coteries of New York znovu objevíte New York z pohledu novorozeného upíra ve tmě a uvězněného mezi boji o moc dvou upírských klanů: Camarilla a Anarchs. Vyberte si svoji postavu ze tří různých klanů (Ventrue, Toreador a Brujah) a postavte se před rozhodnutí, která poznamená osud děje a váš vztah s ostatními postavami. Bojujte, abyste zachovali pozůstatky svého lidstva, zatímco se budete snažit ovládnout svoji touhu krmit, nebo nakonec zvíře, které ve vás bije, převezme kontrolu. Dle vašeho výběru postavy a jeho klanu budete mít různé disciplíny (síly), které vám pomohou v boji a určitých dialozích, ale pozor, protože čím více jich použijete, tím větší bude vaše touha po krvi.


Shadows of New York

Shadows of New York je naprosto nezávislé dobrodružství, ve kterém si zahrajete člena klanu Lasombra, který má na starosti vyšetřování smrti vůdce newyorských anarchů. Snažte se udržovat neutralitu ve městě, které exploduje, když budete komunikovat s upíry z jiných klanů, lidmi a jinými tvory.


Dvě vzrušující dobrodružství odehrávající se v jedinečném vesmíru, kde je smrt pouhým začátkem každého příběhu. Vítejte ve tmě, vítejte ve hře Vampire: The Masquerade.


 

  • Dvě nezávislá dobrodružství založená na bohatém vesmíru 5. vydání Vampire: The Masquerade.
  • Coteries of New York: Vyberte si postavu ze tří různých klanů a udělejte své první kroky jako upír ve městě, které má explodovat.
  • Shadows of New York: Vyšetřete smrt vůdce newyorských anarchistů, zatímco vy hrajete člena klanu Lasombra.
  • Vaše rozhodnutí vyvolají dramatické zvraty spiknutí: Vytvořte spojenectví s jinými upíry nebo navažte nepřátelství, ochraňte své lidství nebo podlehněte své touze po krvi.
    Vampire: The Masquerade - Coteries of New York + Shadows of New York (Collector's Edition) obsahuje:
  • Dvě dobrodružství v jednom fyzickém vydání.
  • Soundtrack ve vinylovém formátu.
  • Uměleckou knihu.
    vampire_colec_NSW


 


Recenze na Vampire the Masquerade: The New York Bundle (Collector’s Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.