Vakuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB

Cena s DPH
1 890 Kč
Cena bez DPH: 1 562 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 433988
Lauben

Vakuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB [LBNVS60SB]

Věděli jste, že většina vyhozeného jídla pochází z domácností? Situaci, kdy se nám nepodaří včas spotřebovat vše, co máme v chladničce a musíme zbytečně vyhazovat jídlo, známe asi všichni. Jednoduchým a zároveň velmi efektivním řešením je vakuování. Díky vakuovačce Lauben Vacuum Sealer 60SB prodloužíte trvanlivost potravin až pětinásobně. Metoda vakuování totiž díky odsátí kyslíku, pomocí vakuovačky, výrazně zpomaluje proces oxidace, při které se potraviny kazí. S Lauben Vacuum Sealer 60SB docílíte delší životnosti potravin a zabráníte negativním vlivům působení vlhkosti ve své chladničce, které způsobují změnu barev, chuti a především celkové kvality vašich potravin.

Proč koupit Lauben Vacuum Sealer 60SB

  • Prodlužujte potravinám život: Udělejte z Lauben Vacuum Sealer 60SB svého každodenního pomocníka na cestě v boji proti plýtvání. Vakuovačka si poradí se vším, co máte v chladničce. Zvládá vlhké, suché, měkké i tvrdé potraviny, stačí předem zvolit ten správný program pomocí příslušného tlačítka. Prodloužit život tak můžete zelenině, masu nebo pečivu, ale například i polévkám nebo narozeninovému dortu.
  • Ovládání zvládne každý: Ovládání Lauben Vacuum Sealer 60SB je velmi jednoduché a zvládne ho každý. K navolení správného procesu slouží 4 tlačítka a vy sami přesně korigujete, jaký druh potravin chcete zavákuovat. K vytvoření vakua slouží tlačítko Vacuum. Fólii, která je součástí balení, pak jednoduše zatavíte pomocí tlačítka Seal. Případně můžete zvolit možnost automatického procesu. Nemusíte číst zdlouhavé návody, součástí balení je i QR kód, který naskenujete ve svém telefonu a přehraje se vám jednoduchý video tutoriál.
  • Vše potřebné okamžitě po ruce: S Vacuum Sealer 60SB máte vše, co k vakuování potravin potřebujete, nemusíte si pořizovat žádná další zařízení. Obrovskou výhodou této vakuovačky je integrovaný podavač folie. Tady tak máte vždy po ruce a nemusíte vymýšlet, kam ji uložíte, aby nepřekážela a neztrácela se. Řezačka fólie, pomocí které vytvoříte vakuovací sáček, je rovněž integrována. Vakuovačka pak sama ze sáčku vysaje vzduch a fólii zataví. Na vás tak zůstane jen uložení zavákuovaných potravin na chladné místo, kde vám vydrží, než je budete chtít spotřebovat.

Technická specifikace

Sací síla -60 kPa
Doba vakuování 10–20 s
Kapacita 5 l/min
Maximální šířka fólie 30 cm
Funkce mokrý mód, suchý mód, manuální zatavení, manuální odsátí, pulzní odsátí, automatické odsátí a zatavení, tlačítko Stop
Délka kabelu 1,2 m

Obsah prodejního balení:

Lauben Vacuum Sealer 60SB
Hadička pro připojení externích nádob
Role fólie 3 m × 28 cm

Vakuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Vakuovačka Lauben Vacuum Sealer 60SB

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Libor Dydla 5 z 5 Hvězdiček! 04. 08. 2023
Vákuovačka je supr na domací uskladnění potravin. Jde dát i do mrazáku.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1