USB klíč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 128GB, USB 3.1-rychlost 150MB/s (SDDD3-128G-G46)

Cena s DPH
509 Kč
Cena bez DPH: 421 Kč
 
Kód produktu: 406183
SanDisk

USB klíč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 128GB, USB 3.1-rychlost 150MB/s (SDDD3-128G-G46) [SDDDC3-128G-G46]

Hledáte úložiště, které funguje na všech vašich zařízeních USB-C a USB-A? Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go vám umožní snadno přesouvat soubory mezi chytrými telefony, tablety a počítači Mac s portem USB-C a počítačem s portem USB-A. Nyní můžete pořídit ještě více fotografií a přistupovat k nim na všech svých zařízeních.

Proč koupit USB klíč Sandisk Ultra Dual Drive Go?

  • Široká kompatibilita
    Pořizujete fotografie na smartphonu s portem USB-C a potřebujete je v počítači? Pomůžeme vám. Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go vám umožní snadno přesouvat soubory mezi chytrými telefony, tablety a počítači Mac s portem USB-C a počítačem s portem USB-A.
  • Uvolněte místo ve svém smartphonu a tabletu
    Dochází vám místo v smartphonu? Stačí jen připojit USB flash disk SanDisk Ultra Dual Drive Go a můžete snadno přesunout soubory ze zařízení a uvolnit potřebné místo. Díky tomuto prostoru můžete pořídit více fotografií z cest, více videí nebo ukládat hudbu, hry a cokoli dalšího, co potřebujete.
  • Automatické zálohování jednoduchým připojením
    Pomocí aplikace SanDisk Memory Zone můžete automaticky zálohovat své nejnovější fotografie, videa, hudbu, dokumenty a kontakty. Můžete být klidní. I když ztratíte svůj chytrý telefon, nepřijdete o vzpomínky, na kterých tolik záleží.
  • Vysokorychlostní port USB 3.0
    Dejte sbohem posílání fotografií mezi zařízeními e-mailem. Když budou soubory na disku SanDisk Ultra Dual Drive Go, umožní vám vysoce výkonný port USB 3.1 Gen 1 s rychlostí čtení až do 150 MB/s rychlé přesunutí souborů do počítače.
  • Ohebný kloub na ochranu konektorů
    Vezměte ho do tašky, batohu nebo do kapsy. Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go je konstruován tak, aby měl chráněné konektory, když ho přenášíte.
  • Snadné přenášení díky otvoru pro kroužek na klíče
    Disk lze připojit ke klíčence a mít ho u sebe v bezpečí. Budete ho mít vždy po ruce, když budete na cestách potřebovat uvolnit nějaké místo.

technická specifikace

parametry
Rozměry: 44.41 x 12.1 x 8.6 mm
USB rozhraní: USB 3.1
USB-C
USB standard: USB 3.0
šifrování: neuvedeno
Rychlost čtení: do 150 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
kapacita: 128GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Záruka: 5 let

Obsah prodejního balení:

  • SanDisk Ultra Dual Drive Go 128GB


Recenze na USB klíč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 128GB, USB 3.1-rychlost 150MB/s (SDDD3-128G-G46)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.