USB klíč Samsung USB-C, 64GB, USB 3.1, blue

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
379 Kč
Cena bez DPH: 313 Kč
 
Kód produktu: 444418
Samsung

USB klíč Samsung USB-C, 64GB, USB 3.1, blue [MUF-64DA/APC]

USB flash disk typu C je přizpůsoben dnešnímu standardu USB-C. Díky Samsung NAND flash kombinuje spolehlivý, vysoký výkon s vysokou flexibilitou – pro vysokou kompatibilitu s různými koncovými zařízeními.

O produktu

  • Zařiďte vyšší rychlost
    Spolehněte se na rychlý a kvalitní USB-C klíč. Výkonný a spolehlivý dokáže přenést až 4 GB souborů za přibližně 11 sekund s rychlostí čtení až 400 MB/s přes USB 3.1. Je také zpětně kompatibilní s USB 3.0/2.0, takže máte svá data vždy po ruce.
  • Moderní a ikonické
    USB-C flash disk vypadá stejně dobře, jak funguje. Jeho štíhlé pouzdro v mystickém modrém provedení skutečně přitahuje pozornost. Také se vám bude líbit, že se lze připojit k mnoha dalším zařízením. S takovým vybavením můžete přenášet i velké soubory – jednoduše a stylově.
  • Úložiště na cestách
    USB-C je všude. A váš flash disk v praktickém kapesním formátu můžete mít všude s sebou – je kompatibilní s mnoha zařízeními, jako jsou notebooky, tablety, chytré telefony a fotoaparáty. S kapacitou až do 256 GB nabízí prostor pro 63 730 fotografií nebo maximálně 12 hodin 4K videa.
  • 4 stupňová ochrana
    Vnější vlivy nemají na flash disk žádný dosah právě díky 4 stupňové ochraně. Dokáže přežít až 72 hodin v mořské vodě, vydržet extrémní teploty, i ochránit všechna vaše data před poškozením letištními rentgeny, nebo působením magnetismu srovnatelného s magnetickou rezonancí.

Technická specifikace

Parametry
Rozhraní: USB 3.2 Gen1
Zpětná kompatibilita: Ano
Kapacita: 64GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 400 MB/s (Skutečná rychlost se může lišit v závislosti na připojeném zařízení, prostředí a dalších faktorech)
Odolnost vůči magnetům: 15 000 G (Gauss)
Odolnost vůči záření: 100m Gy
Odolnost vůči vodě: Do hloubky 1 m po dobu 72 hodin (3% NaCl slaná voda)
Odolnost vůči nárazům: Zrychlení: 1 500 g po dobu 0,5 ms ve všech směrech
Rozměry
Šířka: 33,7 mm
Výška: 15,9 mm
Hloubka: 6,4 mm
Hmotnost: 3,4 g

Obsah prodejního balení:

  • Samsung USB-C klíč


Recenze na USB klíč Samsung USB-C, 64GB, USB 3.1, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.