Unto The End Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Unto The End - NSW
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 435338
RedEN dabing

Unto The End [PS4]


Unto The End je vyzývavá akční adventura ve stylu filmově zpracovaného platformeru. Příběh je jednoduchý – dostat se domů k rodině. Naučte se během boje číst a reagovat na napínavé souboje s meči. Odhalte možnosti k obchodování s věcmi. Tento příběh je vytvářen vašimi akcemi – jak se dostanete domů?


Vlastnosti:


  • Jedinečný bojový systém zaměřený na dovednosti a mistrovství, navržený a vyrobený od základů speciálně pro 2D. Bojujte inteligentně a takticky zasáhněte mečem a střelnými zbraněmi v divokých soubojích jeden na jednoho, nebo ve skupinových.
  • Ručně vyrobená setkání - dobrodružství se odehrává prostřednictvím pečlivě vytvořených setkání, z nichž každé představuje inteligentní a hodnotné protivníky, přičemž každý má svou vlastní motivaci a své místo ve světě.
  • Zaměření na schopnosti hráče - náročný zážitek pro jednoho hráče s minimálním držením ruky. Všechny otcovy schopnosti jsou k dispozici od začátku a zvládnutí těchto dovedností, jakož i pozorné sledování okolí jsou klíčem k přežití a úspěchu.
  • Nelítostný terén - od jeskynních podzemních ruin po drsné vrcholy hor. Překonávejte environmentální výzvy a smrtící pasti při cestování světem pečlivě vytvořené země.


Recenze na Unto The End

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.