Unbound Worlds Apart Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Unbound Worlds Apart - PS5
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 439224
PerpEN dabing

Unbound Worlds Apart [PS4]

Unbound: Worlds Apart je náročná, atmosférická a ručně kreslená puzzle platforma zasazená do vesmíru, kde jsou všechny světy propojeny portály. 
unbound

O hře

Ovládáte Soliho, nadaného mladého mága, který má moc otevírat portály a ovládat jedinečné vlastnosti každého světa – jako je inverzní gravitace, manipulace s časem, super síla a další. Pomocí těchto nově objevených dovedností musí Soli cestovat napříč nebezpečnými a tajemnými světy, z nichž každý je plný tajemství a výzev. Musíte použít všechny schopnosti, které má Soli, abyste porazili nelítostné zlo, které trhá realitu, a zároveň se dozvíte šokující pravdu o kolapsu vašeho světa.
Hratelnost
Vaše reflexy a škubání plošinovek budou ve hře Unbound: Worlds Apart podrobeny nejvyšší zkoušce. Jako Soli můžete objevovat velké světy plné skrytých tajemství a odemykatelných dovedností, které vám při postupu otevírají ještě větší část mapy.
Po cestě potkáte mnoho zvláštních, úžasných a nevyzpytatelných postav, z nichž každá má bohaté příběhy a dialogy. Dokončením jejich úkolů nebo posloucháním jejich příběhů o naději a smutku se dozvíte více o velkém vesmíru světů Unbound a portálech, které je spojují.
Ručně kreslené světy
Prozkoumejte krásu a nebezpečí dávno zapomenutých světů. Odhalte jejich tajemství a jejich minulost prostřednictvím mimořádné cesty. Umělecký styl temné pohádky Unbound zprostředkuje pocit ztraceného klidu v magickém světě napadeném zlem.
Otevřete portály do jiného světa
Využijte schopnosti různých portálů, abyste našli skrytou cestu přes nebezpečí, která se před vámi šíří! Otevření portálů vám může nejen pomoci, ale může vás také různými a zvláštními způsoby ovlivnit.
Strašidelná stvoření
Setkejte se s různými tvory a použijte portály ke změně jejich chování. Příšery číhající ve tmě se vám pokusí zablokovat cestu. Pozor na berušky!
  • 10 různých portálů s unikátní mechanikou
  • Živá a detailní ručně kreslená umělecká díla
  • Twitch platforming s novými schopnostmi k odemčení
  • Náročné hádanky, pasti, příšery a bossové
  • Bohatý příběh, světová tradice a obsazení NPC
  • Skrytá tajemství, úkoly a sběratelské předměty

Trailer



Recenze na Unbound Worlds Apart

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.