Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800AT, černý

Cena s DPH
1 690 Kč
Cena bez DPH: 1 397 Kč
 
Kód produktu: 433991
Lauben
 
Chceš ušetřit 191 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 499 Kč

Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800AT, černý [LBHBMSTB800AA]

S tyčovým mixérem prémiové značky Lauben nepotřebujete v kuchyni další ruku, ani když chystáte slavnostní čtyřchodové menu. S robustním a výkonným mixérem se šesti rychlostmi a funkcí TURBO vytvoříte dokonale hladké zeleninové pyré, našleháte pevný sníh z bílků, nasekáte ořechy do dezertu, připravíte nadýchanou bramborovou kaši nebo krémové polévky a omáčky. Mixér pohání silný motor o výkonu 800 W, takže si bez problému poradí například is ledem do koktejlů.

Proč koupit Lauben Stick Blender 800AT

  • Silný a multifunkční: Lauben Stick Blender 800 splní v kuchyni i ty nejnáročnější požadavky. Díky motoru o výkonu 800 W a titanovým čepelím se nezastaví ani před tvrdou zeleninou, kterou potřebujete rozmixovat na hladké pyré. Na výběr máte ze 6 rychlostí a několika nástavců, se kterými vytvoříte téměř cokoli, na co máte chuť. Od krémových polévek a omáček až po dokonale vláčnou bramborovou kaši. Mixer si ale poradí is nasekáním ořechů do bábovky nebo drcením ledu do domácích koktejlů. Se šlehacím koštětem vykouzlíte naprosto pevný sníh z bílků jako mávnutím kouzelné paličky.
  • Anti-splash design: Ovládání tyčového mixéru zvládne úplně každý. Na výběr máte z 6 rychlostí, samozřejmostí je také funkce TURBO. Mixovací nástavec má extra dlouhou nohu, takže můžete bez problému mixovat i horké ingredience. Všichni známe situaci, kdy mixované ingredience z nádoby vystříknou a vy nejen že přijdete o polévku na večeři, ale navíc můžete znovu malovat kuchyni. S naším mixérem se vám toto nestane, protože jsme hlavici vytvarovali tak, aby k nechtěnému rozstříknutí potravin nedošlo. Během domácího večírku tedy nemusíte oblékat zástěru ani při výrobě koktejlů pro hosty. Jistě vás také potěší, že všechny nástavce lze mýt v myčce nádobí.
  • Prémiový design bez kompromisů: Lauben Stick Blender je příkladem důmyslné kombinace funkčního a stylového designu, za který mu právem náleží prestižní ocenění IF Design. Nejen, že dobře vypadá, ale díky ergonomickému tvaru a protiskluzové úpravě se s ním velmi jednoduše manipuluje a dobře se drží. Tělo mixéru je zároveň dostatečně robustní, takže nad ním máte naprostou kontrolu. Oceníte také praktický stojan, do kterého umístíte všechny nástavce. Mixér vám v kuchyni nebude zabírat tolik místa a vaše kuchyňské skříňky zůstanou uklizeny. Na výběr máte ze dvou barevných variant.

Technická specifikace

Výkon 800 W
Počet rychlostí 6
Turbo rychlost Ano
Titanové čepele Ano
Kabel 120 cm
Mixovací nástavec Ano
Šlehací nástavec Ano
Nástavec na bramborovou kaši Ano
Sekáček Ano
Nádoba s víkem 1000ml Ano
Nádoba 600 ml Ano
Stojan Ano
Vhodné do myčky Odnímatelné části ano

Obsah prodejního balení:

Stick Blender 800AT
Mixovací nástavec
Šlehací nástavec
Nástavec na bramborovou kaši
Sekáček
Nádoba s víkem 1000ml
Nádoba 600 ml
Stojan
Manuál


Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800AT, černý - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800AT, černý

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Jakub Troudev 5 z 5 Hvězdiček! 25. 08. 2023
Rozdrtí a rozmixuje úplně všechno.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1