Two Point Campus (Enrolment Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Two Point Campus (Enrolment Edition) - PS5Two Point Campus (Enrolment Edition) - Xbox Series X|STwo Point Campus (Enrolment Edition) - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 432499
SEGAEN dabing

Two Point Campus (Enrolment Edition) [PS4]


Vítejte na vlastní univerzitě. Vybudujte univerzitní areál svých snů, vytvářejte životy studentů a kontrolujte vše mezi tím.


Je nejvyšší čas rozhýbat akademickou obec. Máte chuť se vzdělávat? Nebo jen chcete vybudovat mistrovské dílo vzdělávání? Areál je nabit novými kreativními nástroji, které Vám pomohou vybudovat univerzitu Vašich snů. Poprvé stavíte na volném prostranství, kde budete moci zvelebovat prostředí a zřizovat špičková výuková zařízení. Ať už dáváte přednost budování na jednoduchých základech nebo chcete umisťovat každý jeden strom, nezáleží na tom, můžete si postavit univerzitu jakou budete chtít. Položte cesty pomocí nových a snadno použitelný nástrojů. Vysaďte ohromující záhony vnější flóry. Umístěte lavičky, fontány, sochy, živé ploty. Jediným limitem je Vaše představivost (a bankovní účet samozřejmě).


campus_1

Tím ale zábava nekončí! Obyvatelé kampusu mají mírně odlišné priority, pokud jde o vzdělání, což znamená, že Vaši studenti si mohou užít širokou škálu veselých a neobvyklých kurzů, jako například Rytířská škola. Ti méně bojovní mohou zdokonalit své schopnosti v gastronomii a spoolupracovat na nejrůznějších nadměrných kulinářských specialitách, jako například gigantické pizzy nebo koláče.


campus_pizza

Není to však vždy jen o tvrdé práci. Poznejte své studenty, prozkoumejte je individuální osobnosti, přání a potřeby. Musí být spokojeni s kluby, společenstvím, koncerty. Obklopte je přáteli, pomůže jim rozvíjet jejich vztahy, poskytněte jim dokonce pastorační péči a zajistěte, aby měli to správné množství radosti ze života. Ať jsou z nich dokonalí jedinci, kteří budou hrdí na odkaz Vaší univerzity.




Recenze na Two Point Campus (Enrolment Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.