TT Isle of Man 2: Ride on the Edge Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA TT Isle of Man 2: Ride on the Edge - PC DVDTT Isle of Man 2: Ride on the Edge - XBOX ONETT Isle of Man 2: Ride on the Edge - NSW
Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
 
Kód produktu: 405869
BigBenEN dabing
 
Chceš ušetřit 180 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 829 Kč

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [PS4]

Závodit na téměř 60 kilometrových extrémně technických tratích v nebezpečných rychlostech, které vyžadují realistické jezdecké dovednosti ... taková výzva vás čeká v TT2! Čeká vás množství nových prvků: otevřený svět, propracovaná fyzika, klasické motorky a ještě více.

Bez pochyby je to jeden z nejnebezpečnějších motorkářských závodů na světě. V TT Isle of Man-Ride On the Edge 2, dokážete, že jste hodný v různých šampionátech abyste mohli nakonec pokořit Snaefell Mountain Course, 60 kilometrovou trať s klikatými i rovnými sekcemi, které dotlačí vaše dovednosti až na úplný okraj.

TT2 nabízí 17 dalších tratí, 18 různých motorek včetně klasických modelů a oficiálních jezdců. A teď je ještě realističtější díky plně předělané fyzice a věrně reprodukovaných jezdeckých pohybech. Vytuningujte si vaši motorku, vylepšete její výkon a monitorujte její data v reálném čase abyste mohli zůstat dostatečně soutěživý. TT2 rovněž nabízí zcela nový otevřený svět, motorkářský ráj, kde si můžete otestovat nastavení vaší motorky a získat zkušenosti abyste vyhráli TT Isle of Man titul!




Recenze na TT Isle of Man 2: Ride on the Edge

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.