TrueLife SonicBrush UV sonicka zubná kefka

Cena s DPH
1 490 Kč
Cena bez DPH: 1 231 Kč
 
Kód produktu: 408526
TrueLife

TrueLife SonicBrush UV sonicka zubná kefka [SONICBRUSHUV]

Nedejte kazu šanci

Sonický zubní kartáček SonicBrush UV se dokonale postará o vaše zuby. S pomocí vysokofrekvenční sonické technologie odstraní maximum povlaku ze skloviny a dásní a přitom je mnohem šetrnější než obyčejné rotační kartáčky. K dispozici jsou hned 4 režimy čištění, které péči o váš zářivý úsměv ještě zjednoduší. Díky kvalitní baterii, zubní kartáček vydrží nabitá až 19 dní a dodáván UV sterilizátor zbaví jeho hlavice až 99,9 % bakterií.
TrueLife SonicBrush UV

proč koupit

  • Čtyři režimy pro krásný úsměv-SonicBrush UV nabízí čtyři režimy čištění, která se kompletně postarají o čisté a zdravé ústa. Základní režim Clean zbaví pomocí sonické technologie chrup i dásně škodlivého povlaku, čímž sníží riziko zubního kazu. Režim Whiten upraví pohyby kartáčku tak, aby efektivně bílých vaše zuby a odstranil pigmentové skvrny. Mód Massage stimuluje a prokrví dásně, což zlepší jejich zdraví. Pro všechny, kteří mají citlivé zuby je k dispozici režim Soft nabízející nejšetrněji čištění.
  • 40 tisíc pohybů za minutu a bez bakterií-Sonický technologie funguje na bázi jemných vibraci, při kterých štětinky sonické kartáčky kmitají vysokou rychlostí, takže perfektně rozruší a odstraní plak. 40 tisíc stěrů za minutu navíc vhánějí vodu s pastou i do mezizubních prostor pro bezkonkurenční výsledky. Díky UV sterilizátoru nemají ani bakterie ukryté v hlavici kartáčku šanci, během pár minut je zničí až 99,9 %. Správná hygiena začíná čistou zubním kartáčkem.
  • Péče o celou rodinu-S třemi, barevně odlišenými hlavicemi v balení může SonicBrush používat celá rodina. Malí i dospělí ocení časovač, díky kterému se kartáček sama vypne, když je hotovo a upozorní vás, kdy je správně čistit další část úst. Baterie najednou zvládne 20 přednastavených cyklů a plné nabití trvá 24hodin. Samozřejmostí je špičková vodě odolnost.
  • Moderní sonická technologie-Špičková sonická technologie odstraní díky vysokofrekvenčním pohybem maximum zubního plaku a zároveň je citlivá k sklovině.
  • Zabudovaný UV sterilizátor-UV světlo během chvíle dezinfikuje hlavu kartáčku a zničí až 99,9 % bakterií-čisté ústa začínají čistou kartáčkem.
  • 4 volitelné režimy-Čtyři módy se postarají o krásu vašich zubů a zdraví dásní. K dispozici je běžné čištění, bělení, masáž i super jemný režim pro citlivé zuby.
  • Automatický časovač-Stopky již nepotřebujete-automatický 2 minutový časovač se postará o správnou délku čištění za vás a následně kartáček sám vypne.
  • Rovnoměrné čištění-Signál vás v 30 sekundových intervalech upozorní, že je čas věnovat se další části úst. Rovnoměrně si tak vyčistíte horní i dolní část.
  • 3 náhradní hlavice ke kartáčkům-Díky bohatému příslušenství může SonicBrush UV využít celá rodina. V balení máte hned 3 barevně odlišeny hlavice.
  • Bezdrátové nabíjení-Žádné konektory, žádné dráty, sonické kartáček SonicBrush UV stačí položit na nabíjecí stojánek a bezdrátové nabíjení se postará o zbytek.
  • Zapamatuje si nastavení-SonicBrush UV si zapamatuje, v jakém režimu jste si zuby naposledy čistili a při dalším použití jej automaticky aktivuje.
TrueLife SonicBrush UV

technická specifikace

výdrž baterie 17-19 dní
nabíjení indukční
Náhradní hlavice (v balení) 3 ks
časovač ano
Rozměry kartáčky 2,8cm x 25cm x 2,9cm (š xvxh)
Rozměry (s UV sterilizátorem) 14,7cm x 26,2cm x 5,3cm (š xvxh)
váha kartáčky 114g
přídavné příslušenství výměnné hlavice *-Standard, ForKids, Sensitive, White, Interdental
Váha s UV sterilizátorem 500g
počet kmitů až 40 000 kmit/min
režimy Clean, Soft, Whiten, Massage
vodě odolnost IPX7

Obsah prodejního balení:


TrueLife SonicBrush UV sonicka zubná kefka - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 2 hodnocení.

Recenze na TrueLife SonicBrush UV sonicka zubná kefka

Zobrazeno 12 (z 2 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Tomáš Sluka 5 z 5 Hvězdiček! 05. 03. 2024
Kartáček používám pořád. Sonické vibrace zuby dobře vyčistí a není to vůbec nepříjemné.
od Marek Batěk 5 z 5 Hvězdiček! 23. 02. 2024
Kartáček je příjemný a kvalita čištění zubů je lepší. Je na výběr z několika vibračních režimů.
Zobrazeno 12 (z 2 hodnocení)
Celkem stran:   1