TrueLife SonicBrush Kid G Sonický zubní kartáček pro děti ve věku 5-9 let

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 436974
TrueLife

TrueLife SonicBrush Kid G Sonický zubní kartáček pro děti ve věku 5-9 let [TLSBKG]

Přesvědčit vaše dítě, aby si pravidelně a samo čistilo zuby, může být občas vyčerpávající boj. Většina dětí si čištění zubů příliš neužívá a tak jej často jen tak odbijí. S sonickým kartáčkem Truelife SonicBrush Kid G, který je přizpůsoben potřebám dětí od 5 do 9 let, může být ale čištění zubů i zábava. Díky 30 samolepkám zvířátek, barevnému LED podsvícení kartáčku a zábavné výukové video animaci, jednoduše proměníte rutinní činnost v zábavu a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Kartáček je napájen z obyčejné AAA baterie, takže s ním můžete pohodlně cestovat nebo ji přibalit dítěti s sebou na prázdniny.

Proč koupit TrueLife SonicBrush Kid G?

  • Šetrná sonická technologie: Sonická technologie SonicTrue® funguje na bázi jemných vibrací, při kterých štětiny kartáčku kmitají vysokou rychlostí a efektivně odstraňují až 99 % zubního povlaku. Studie dokazují, že sonický kartáč je k dětským zubům šetrnější, než manuální čištění nebo rotační kartáčky. A navíc ani nevyžaduje tolik dětského úsilí.
  • Čištění zubů hrou, díky výukové animaci: S kartáčkem TrueLife SonicBrush Baby G se jinak nudné čištění zubů může změnit na zábavnou aktivitu, na kterou se dítě bude těšit. Výuková video animace, kterou si děti mohou pustit na mobilním telefonu nebo tabletu, provede celým čištěním. Děti vidí, jak si zuby vyčistit správně a dostatečně dlouho. Na konci čištění jsou děti odměněny a natěšeny na další čištění. Součástí balení jsou také nálepky se zvířátky. Děti si tak mohou kartáček ozdobit podle svých představ.
  • Kartáček přizpůsobený dětským potřebám: Sonický kartáček SonicBrush Baby G je svou velikostí a jemností štětin perfektně vhodný pro jemné čištění dětských zoubků. Kartáček padne dětem skvěle do ruky, čištění je pro ně jednoduché a díky LED podsvícení hlavice, dítě i rodič přesně vidí, kde právě čistí. O správnou délku čištění se postará automatický časovač, takže už nemusíte hlídat za dveřmi.
  • Jednoduché a efektivní čištění: Čištění zoubků se sonickým kartáčkem TrueLife SonicBrush Baby G je efektivní, ale zároveň velmi jednoduché. Zatímco se dítě učí správné technice s pomocí rodiče nebo výukové animace, kartáček šetrně a efektivně odstraňuje veškerý plak a nečistoty. Na kartáček není třeba příliš tlačit, stačí vždy jemně přiložit směrem k zubu, pohybovat štětinami tam a zpět a pomalu se přesouvat. Pro větší efektivitu je dobré rozdělit čištění na 4 sekce, po 30 sekundovém cyklu zprví kartáček pauzu a upozorní vás na přesun k další sekci. Po 2 minutách se kartáček sama vypne.

Technická specifikace

Určení Pro děti
Počet pohybů až 48 000 pohybů/min
Nabíjení 1× AAA baterie
Příslušenství (v balení) 2× hlavice Small, 1× hlavice Medium, 30 ks dětských nálepek
Časovač Ano
Video animace Ano
Rozměry kartáčku 19 mm × 182 mm × 19 mm
Hmotnost kartáčku 24 g
Přídavné příslušenství Náhradní hlavice – Small, Medium
Voděodolnost IPX7

Obsah prodejního balení:

TrueLife SonicBrush Kid G
2× Small brush head + 1× Medium brush head
Nálepky se zvířátky
Manuál a bezpečnostní instrukce


Recenze na TrueLife SonicBrush Kid G Sonický zubní kartáček pro děti ve věku 5-9 let

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.