TrueLife SonicBrush GL UV

Cena s DPH
1 890 Kč
Cena bez DPH: 1 562 Kč
 
Kód produktu: 436962
TrueLife

TrueLife SonicBrush GL UV [TLSBGLUV]

Důležitost pravidelné zubní hygieny asi není potřeba složitě představovat. Věděli jste, že při čištění zubů běžným zubním kartáčkem jsme schopni udělat asi 600 čistících pohybů za minutu? To nezní jako malé číslo. Se sonickým kartáčkem TrueLife SonicBrush GL UV však takových pohybů za minutu zvládnete 80 000. Sonický kartáček je mnohonásobně výkonnější, pracuje na principu kmitání a vibrací a odstraňuje maximum zubního povlaku.

Proč koupit TrueLife SonicBrush GL UV?

  • TOP funkčnost i design: Prémiový sonický kartáček SonicBrush GL UV se nabíjí v přiloženém nabíjecím pohárku, který je zároveň designovým doplňkem vaší koupelny. Na jedno nabití vydrží baterie kartáčku až 30 dní používání, takže si bez obav můžete kartáček vzít s sebou třeba na dovolenou.
  • Čistá ústa začínají čistým kartáčkem: Mezi vlhkými štětinami zubního kartáčku se bakteriím velmi daří. UV sterilizátor je malý přístroj, který efektivně ničí bakterie usazující se na hlavicích zubních kartáčků. Díky UV záření proniká k membránám bakterií, virů a plísní a brání jejich šíření. Sterilizátor si můžete připevnit na zeď díky praktickému držáku.
  • Efektivně čistí a ničí plak: Sonická technologie funguje na bázi jemných vibrací, při kterých štětiny kartáčku kmitají vysokou rychlostí a efektivně odstraňují plak. 80 000 pohybů za minutu vhání vodu se zubní pastou i do mezizubních prostor a jemné vibrace nedají šanci povlaku, skvrnám ani bakteriím. Sonická technologie je navíc šetrnější k zubní sklovině, než manuální čištění nebo rotační kartáčky.
  • Vše, co pro své zuby potřebujete: S kartáčkem TrueLife SonicBrush GL UV a jeho bohatým příslušenstvím zvládnete kompletní dentální hygienu v pohodlí domova, ale i na cestách. Součástí balení jsou 4 náhradní hlavice včetně rozlišovacích kroužků, takže kartáček může používat celá rodina. Nabíjecí láhev vkusně doplní váš interiér a UV sterilizátor se postará o naprostou čistotu vaší dentální hygieny. Samozřejmostí je praktické cestovní pouzdro, které se vejde do každého příručního zavazadla.

Technická specifikace

Výdrž baterie až 30 dní
Nabíjení indukční – pomocí nabíjecího pohárku (220 V)
Počet pohybů 80 000 pohybů/min
Příslušenství (v balení) 4× hlavice Standard, 1× nabíjecí sklenička, 1× UV Sterilizátor, 1× cestovní pouzdro
Režimy Clean, Sensitive, Massage, Whiten
Časovač Ano
UV sterilizace Ano
Rozměry kartáčku 75 mm × 270 mm × 75 mm
Hmotnost kartáčku 120 g
Přídavné příslušenství Náhradní hlavice – Standard, Sensitive, Whiten For Kids; cestovní pouzdro
Voděodolnost IPX7

Obsah prodejního balení:

Tělo kartáčku
4× hlavice Standard
Sklenička
Nabíjecí základna
Cestovní pouzdro
TrueLife SonicBrush UV sterilizer
Manuál a bezpečnostní instrukce


Recenze na TrueLife SonicBrush GL UV

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.