TrueLife Nutrio BP Electric Elektrická odsávačka mateřského mléka

1 790 Kč
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
 
Kód produktu: 434023
TrueLife

TrueLife Nutrio BP Electric Elektrická odsávačka mateřského mléka [TLNBPEL]

Nutrio BP Electric je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku. Elektrická odsávačka mléka vám pomůže vyřešit aktuální nedostatek nebo naopak přebytek mléka. Zachrání vás ve chvílích, kdy zrovna nemůžete kojit přirozenou cestou. S Nutrio BP Electric si můžete mléko připravit na později, například když dítě spinká nebo zrovna není hladové.

Proč koupit TrueLife Nutrio BP Electric

  • Přesná simulace kojení: Nutrio BP Electric je díky módům stimulace a masáže vhodná i pro maminky, které mají problémy s laktací nebo s kojením obecně. Pomůže ale iv situacích, kdy se děťátko nechce samo přisát k prsu.
  • Přehledný displej a výběr z několika módů:Kromě módu odsávání můžete na přehledném displeji nastavit také mód stimulace nebo masáže. U každého módu máte na výběr z devíti úrovní, takže si odsávání nastavíte tak, jak je vám pohodlné. K ovládání odsávačky a sledování průběhu odsávání slouží intuitivní displej s několika tlačítky a časovačem. Požadovaný mód a úroveň zvolíte pomocí tlačítek na displeji.
  • Praktické provedení ideální domů i na cesty: Odsávačku tvoří jen několik částí, složíte ji velmi snadno, je lehká a bez problému se vám vejde například do přebalovací tašky. Můžete ji s sebou vzít kamkoli. Je ideálním pomocníkem pro maminky, které chtějí sobě i svému dítěti dopřát komfort a pohodlí i na cestách.

Technická specifikace

Váha 360 g
Baterie 850 mAh
Výdrž baterie 100 min
Displej LED
Provozní vlhkost <80 %
Provozní teplota 5°C – 40°C
Rozměry základny 105 x 105 x 45 mm

Obsah prodejního balení:

Ovládací jednotka/Motor
USB kabel/Adaptér
Hadička
Odsávačka
Ochranná krytka pro přísavku
Zjemňující silikonový nástavec
Dudlík
Ochranný kryt láhve
Manuál


Recenze na TrueLife Nutrio BP Electric Elektrická odsávačka mateřského mléka

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.