TrueLife NannyCam H32-video chůvička

Cena s DPH
2 590 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
Kód produktu: 412409
TrueLife

TrueLife NannyCam H32-video chůvička [1532285]

TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem a automatickým nočním režimem. Přenos zvuku i obrazu je vysoce kvalitní ve dne i v noci. Můžete být v klidu a mít jistotu, že je s Vašimi blízkými vše v pořádku, neboť použitá digitální technologie s frekvencí 2.4Ghz přináší bezpečný a stabilní signál.

Proč koupit TrueLife NannyCam H32

  • Užitečné použití a dosah: Chůvičku i kameru zapojíte do zásuvky, zapnete a hned vidíte živý přenos. Přenos funguje spolehlivě až do vzdálenosti 300 metrů na volném prostranství. V bytě nebo domě můžete počítat se stabilním signálem do vzdálenosti 100m.
  • Čistý jasný obraz: Po setmění se automaticky aktivují infračervené LED diody a Vy si ve vysokém rozlišení můžete užít chvíle, kdy Vaše dítě spí. Díky velkému LCD displeji budete mít přehled o tom, co Vaše dítě právě dělá. Nechte na Vaši ratolest dohlížet moderní technologie.
  • Bez starostí po celý den: Celý jeden den se můžete pohybovat s rodičovskou základnou přehledným 3,2 palcovým displejem bez obav mimo zdroj napětí. Při zapnutém režimu VOX má dostatečně velkou baterii na to, aby základna vydržela v provozu až 24 hodin.
  • Slouží také jako teploměr: Díky snímači teploty na kameře uvidíte na svém LCD displeji vždy aktuální teplotu v dětském pokojíčku. Dítě ještě nemá tak dobrou regulaci tělesné teploty jako Vy, proto jej i mírná změna teploty může znepokojit.
  • Hlas a zvuk uklidňuje: Při usínání někdy Vaše dítě potřebuje slyšet Váš uklidňující hlas. Zároveň uslyšíte i nejtišší smích, zamumlání či štíkání Vaší ratolesti. Můžete si vybrat také jednu z 8 uklidňujících melodií, které Vám pomohou děťátko uklidnit.
  • Bez omezení: Díky USB dobíjení můžete místo elektrické zásuvky použít i powerbanku, čímž si můžete tuto video chůvičku vzít i na cesty nebo naplno využívat i ve venkovních prostorách bez dosahu elektrické energie, například pro sledování kočárku na zahradě nebo prostor na balkoně.
  • Režim VOX: Aktivováním režimu VOX na základně šetříte spotřebu baterie. Pokud je režim VOX aktivován, dojde při živém náhledu po krátké chvíli ticha k vypnutí displeje ak omezení přenosu zvuku za účelem úspory baterie. Toto nastavení je ideální pro noční hlídání dítěte.

Technická specifikace

Rozměry rodičovské základny 120 × 70 × 17 mm (Š × V × H)
Rozměry dětské základny 67 × 106 × 25 mm (Š × V × H)
Dosah (za optimálních podmínek) až 300m
LCD displej 3,2" barevný
Rozlišení LCD displeje 320x240 / 20fps
Baterie rodičovské základny Li-Polymer 750 mAh
Noční vidění ANO (dosah až 5 m)
Obousměrná komunikace (Talk back) ANO
Regulace hlasitosti ANO
Režim VOX (upozornění na pohyb a zvuk) ANO
Regulace citlivosti VOX funkce ANO
Ukazatel ztráty dosahu ANO
Indikátor stavu baterie rodičovské základny ANO
Ukazatel pokojové teploty ANO
Budík ANO
Melodie (ukolébavky) ANO
Možnost USB nabíjení z externích zdrojů (powerbank) ANO
Frekvence 2.4 GHz


TrueLife NannyCam H32-video chůvička - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na TrueLife NannyCam H32-video chůvička

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Veronika Gerlašíková 5 z 5 Hvězdiček! 06. 01. 2023
Přes chůvičku sleduji jestli malá ještě spí nebo ne. Signál je silný po celém domě takže není problém.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1