TrueLife AquaFloss Lite, ústní sprcha

Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
 
Kód produktu: 436964
TrueLife

TrueLife AquaFloss Lite, ústní sprcha [TLAQFL]

Věděli jste, že 95 % zubních kazů vzniká v mezizubních prostorách? Jejich pravidelným čištěním lze předejít nejen zubnímu kazu, ale také zánětu dásní nebo paradentóze. Ústní sprcha TrueLife AquaFloss Lite slouží ke každodennímu efektivnímu čištění mezizubních prostor, které je jednodušší a šetrnější, než použití mezizubních kartáčků či nití. Při správném použití zubní sprcha odstraní až 99 % plaku a vyčistí vaše zuby tak, jak to samotný kartáček nikdy nedokáže.

Proč koupit TrueLife AquaFloss Lite, ústní sprcha?

  • Kompletní dentální hygiena jednoduše a šetrně: Používání AquaFloss Lite je mnohem snazší a šetrnější, než čištění pomocí zubní nitě a mezizubních kartáčků, které navíc musíte pravidelně dokupovat. Stačí naplnit nádržku ústní sprchy AquaFloss Lite vodou a zvolit jeden ze tří režimů. Proud vody a vzduchu pronikne i do nejmenších prostor a účinně odstraní plak, zbytky jídla i bakterie. Ovládání sprchy je jednoduché a vyžaduje minimum nácviku.
  • Kompaktní design a chytré funkce: Díky kompaktnímu designu si AquaFloss Lite můžete vzít kamkoli s sebou. Na jedno nabití vydrží baterie 14 dní, nabíječku tak nemusíte případně brát s sebou ani na dovolenou. Nabíjecí kabel je zakončen USB konektorem, takže sprchu můžete pohodlně nabíjet například z powerbanky. Ústní sprcha Aquafloss Lite je vybavena časovačem a funkcí Paměť, která si pamatuje naposledy použitý režim.
  • Prevence zubního kazu a zánětu dásní: U AquaFloss Lite máte na výběr ze 3 režimů, díky kterým si čištění zubů plně přizpůsobíte. Do nádržky můžete kromě vody nalít také ústní vodu pro extra porci svěžesti a hygieny. Tryska sprchy je otočná o 360 stupňů a dostane se i do těch nejmenších mezizubních prostor, odkud odstraní až 99 % plaku. Spolu s kartáčkem snižuje riziko vzniku zubního kazu i zánětu dásní a ušetří vás nepříjemné návštěvy stomatologa i nečekaných výdajů.

Technická specifikace

Objem nádržky 200 ml
Průměr trysky 0,6 mm
Výdrž baterie 14 dní
Počet módů 3 – Daily, High, Pulse
Počet trysek v balení 2
Voděodolnost IPX7
Nabíjení USB
Rozměry 78 mm × 225 mm × 67 mm
Hmotnost 322 g

Obsah prodejního balení:

TrueLife AquaFloss Lite
2× hlavice Standard
USB nabíjecí kabel
Manuál a bezpečnostní instrukce


Recenze na TrueLife AquaFloss Lite, ústní sprcha

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.