Tropico 4[Steam]

Digitální distribuce
149 Kč
99 Kč
Cena bez DPH: 82 Kč
 
Kód produktu: 411794
EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Tropico 4[Steam] [PC digital]



Svět se mění a Tropico jde s dobou-nové mocnosti vznikají a zanikají a světovému trhu dominují noví hráči s novými požadavky a nabídkami-a Vy, jako El Presidente, musíte čelit celé řadě nových problémů. Pokud máte triumfovat nad svými odpůrci, musíte získat tak velkou podporu od lidí, jak je to jen možné. Vaše rozhodnutí budou formovat budoucnost Vašeho národa, a co je ještě důležitější, velikost Vašeho tajného bankovního účtu v zahraničí.

Tropico 4 rozšiřuje hratelnost z předchozího dílusérie o nové politické doplňky, včetně několika velmocí na vyjednávání, spolu s možností volit ministrů, aby se zvýšila šance, že Vaše kontroverzní politika získá podporu. Vaše politická odvaha bude důkladně otestována, nakolik nové události přinutí obyvatelstvo požadovat od Vás a Vašeho kabinetu pomoc při překonání těch nejhorších přírodních katastrof, jaké dokáže matka příroda naservírovat.

Tropico 4 také přináší novou úroveň sociální interakce s přidáním Facebook a Twitter integrace. Pište komentáře na Twitter přímo z hry a novinky ihned po dokončení mise, nebo odemčení nového achievementy. Můžete dokonce sdílet screenshoty Vašeho rostoucí ostrova na Tropico 4 Facebook stránky a porovnat Vaše interaktivní diktátorské hodnocení v online žebříčcích.



  • Nová kampaň čítající 20 misí na 10 nových mapách
  • 20 nových budov včetně burzy, nákupního centra, aquaparku a mauzolea pro El Presidente
  • Šest nových interaktivních katastrof, včetně výbuchu sopky, tornáda a sucha
  • Vyberte občanů do křesel ministrů ve vládě, kteří Vám pomohou prosadit kontroverzní rozhodnutí
  • Získejte nové cíle ve hře od Tropicana frakcí, cizích geopolitických mocností, nebo možnosti týkající se aktuálních událostí na ostrově, jako například probíhající přírodní katastrofa
  • Facebook a Twitter integrace
  • Vytvrorte si screenshoty tropického ráje a sdílejte je na Facebooku
  • Importujte a exportujte zboží do/z jiných zemí pro podporu Vašeho hospodářství nebo produkce

  • Jedná se o digitální verzi hry Tropico 4, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


    Recenze na Tropico 4[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.