Trials of Mana Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Trials of Mana - PS4
Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408097
SquareEN dabing

Trials of Mana [NSW]

Trials of Mana je 3D remake japonské klasické RPG vydané v roce 1995 Seiken Densetsu 3.

Zažijte milované dobrodružství zcela zmodernizované kvalitní grafikou, vylepšeným bojovým systémem, hlasy postav, remasterované zvukovou stopou, extra konverzacemi a dalším!

Překrývající se příběh propletených osudů se mění v závislosti na tom, koho si vyberete jako svou hlavní postavu a společníků!

Tento odvážný příběh o překonání zkoušek osudu dostal nový život! Budou tito mladí dobrodruzi schopni využít sílu Many na záchranu světa před pokušením?

Když byl svět zahalen temnotou, Bohyně Mana vytáhla Manův meč, aby porazila osm benevodónov, monster ničení. Zapečetila hrůzy uvnitř osmi Manových kamenů a přivedla říši zpět od pokraji vyhynutí. Oslabená z přestavby světa se bohyně změnila na strom a na mnoho let upadla do hlubokého spánku. Síly zla se však brzy snažili osvobodit Benevodoncov, aby získali kontrolu nad světem. Začali hroznou válku, aby podpořily svůj plán a destabilizovaly království. Mír byl na konci. Sama Mana začala mizet ze světa a Mana strom začal chřadnout ...

  • Trials of Mana je 3D remake třetí hry ze série Mana, původně vydané v Japonsku jako Seiken Densetsu 3. Celá hra byla od základů kompletně přestavěna pomocí moderní 3D grafiky.
  • Hráči si mohou vybrat svého oblíbeného protagonistu a dvou společníků ze šesti různých postav. Příběh se odehraje různými způsoby v závislosti na kombinaci hrdinu a jeho společníků.
  • Zvyšte svou úroveň a staňte se tím nejlepším. Vzhled postavy, magické a speciální útoky, které se můžete naučit, se budou měnit v závislosti na dosažené úrovně.



  • Recenze na Trials of Mana

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.