Transformers: War for Cybertron Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Transformers: War for Cybertron - PC DVDTransformers: War for Cybertron - PS3
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 52237
Activision

Transformers: War for Cybertron [XBOX 360]



Hra Transformers: War for Cybertron Vás vyzývá stát se ultimátní zbrani jako Transformer v rozhodující, epické válce, která rozhodne o přežití celé rasy. Vyzbrojen rozmanitým arzenálem smrtících, high-tech zbraní a schopností se kdykoli okamžitě transformovat z robota na vozidlo, se zapojíte do bojů na souši a ve vzduchu v této poutavé, third person akci zasazené ve válkou zpustošené vlasti Trnasformerov.

S několika režimy pro více hráčů Vám Transformers: WAR Cybertron umožňuje hrát příběhové mise se svými přáteli v drop-in/drop-out online co-op módu a také vytvářet své vlastní Transformer postavy pro kompetitivní head-to-head multiplayer mód, přičemž na výběr jsou čtyři různé třídy postav, personalizace jejich vzhledu a výběr z obrovského množství zbraní, dovedností a schopností.



  • Staňte se dokonalou zbraní pro přežití - ve hře máte možnost okamžitě převést robota na vozidlo stisknutím jediného tlačítka, kdykoli a kdekoli, což Vám umožňuje, strategicky demolovat své nepřátele v několika odlišných herních prostředích.
  • Epické boje online - poprvé v Transformers hrách se můžete probít jednotlivými adrenalinovými kampaněmi, ať už jako Autobot nebo Decepticony, s přáteli po celém světě v drop-in/drop-out online kooperativní hře, ale také soutěžit proti sobě v několika intenzivních multiplayer herních režimech za své vlastní uživateli vytvořené postavy.
  • Vytvořte si vlastního Transformer - vyberte si ze čtyř robustních tříd a přizpůsobte vzhled svého Transformer. Vybrat si můžete ze široké škály zbraní a možností přizpůsobení svých dovedností, a díky možnosti zvyšování úrovně své postavy získat nové upgrady a atributy v odměňující multiplayer zážitku. Vlastní postava je použitelná v bojích v head-to-head multiplayer módu,
  • Zažijte legendární konflikt od počátku - hra přináší zcela přepracovanou vizualizaci každým z oblíbených Transformer. Vydejte se na výpravné dobrodružství přes většinu klíčových momentů závěrečné války o domácí planetu Transformerů - Cybertron.

  • Recenze na Transformers: War for Cybertron

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.