Train Simulator Collection PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 419610
DovetailEN dabing

Train Simulator Collection [PC DVD]


Díky hře Train Simulator Collection se naplno ponoříte do světa vlaků s celou řadou tras, na kterých budete muset převážet cestující a náklad do cíle a dodržovat přísný jízdní řád podle skutečných přepravních služeb a reálných scénářů.


Frankfurt - Koblenz

Tyto malebné trasy Linke Rheinstrecke a Mainbahn, známé pro svou přírodní krásu a historický význam, se pojí, takže budete jezdit na jedné z nejrušnějších železnic v celém Německu v moderní lokomotivě DB BR 429.1 EMU s nádherným bílým modelem SÜWEX.


Trasa pěti kruhů

Nechte se ohromit kombinací moderní a historické infrastruktury, která zahrnuje impozantní a na první pohled rozpoznatelný most Forth Rail, jakož i nové stanice Edinburgh Gateway. Toto vše a ještě více přežijete na více než 78 kilometrech na trase Edinburgh – Dunfermline přes Kirkaldy na palubě moderní lokomotivy BR Class 68, Class 158 a Class 170.


Peninsula Corridor: San Francisco - Gilroy

Prověřte své schopnosti na více než 145 kilometrech moderní osobní trasy Caltrain a nákladní lince Union Pacific v těch nejúžasnějších výzvách! Díky výkonné lokomotivě Electro-Motive F40PH-2CAT značky Caltrain a stylovým dieselovým lokomotivám MPI "MPXpress" MP36PH-3C zaujme tato trasa naprosto každého.


LGV: Marseille - Avignon

Obsluhujte 4 stanice, zatímco budete překonávat zvrásněnou krajinu jižní Francie a jezdit na vysokorychlostních železnicích v ikonické lokomotivě TGV Duplex s modelem SNCF, která je schopna vyvinout rychlost až 320 km/h. Tato 100km trasa je vybavena revolučním signálním systémem TVM-430 v kabině, který je navržen pro velkokapacitní ovládání rychlých vlaků.


Recenze na Train Simulator Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.