Train Sim World Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Train Sim World - PC DVDTrain Sim World - XBOX ONE
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 385234
MaximumEN dabing
 
Chceš ušetřit 50 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 539 Kč

Train Sim World [PS4]


Připravte se na jízdu svého života!

Train Sim World je simulátor z první osoby, který přináší zážitky z ovládání realistických vlaků na autentických replikách jedněch z nejznámějších železnic na světě. Vyberte si, jak chcete hrát. Převzít kontrolu a zvládnout výkonné lokomotivy, během času provádět důležité úkoly nebo jezdit jako cestující a kochat se světem kolem vás.

Train Sim World nabízí tři odlišné úlohy na otestování vašich schopností na různých vlacích a trasách po celém světě:

  • Severovýchodní koridor New York

    Jděte do práce jako inženýr na jedné z nejznámějších železnic v Americe, které vedou vlaky Amtrak a nákladní vlaky CSX na světoznámém severovýchodním koridoru v New Yorku. S netrpělivými cestujícími na přepravu a nákladům na doručení, budou vaše dovednosti, soustředění a vytrvalost otestovala až na svůj limit.

  • Great Western Express

    Řiďte vysokorychlostní, osobní a nákladní vlaky na jedné z nejrušnějších železnic v Británii. Převezměte kontrolu nad ikonickým vysokorychlostním vlakem třídy 43 (HST) a vytáhněte to až na 125 mph podél Great Western Main Line ze slavné londýnské stanice Paddington.

  • Rapid Transit

    Cestujte vlakem na jedné z historických městských železničních tratí S-Bahn. Navigace v rušné síti S-Bahn bude vyžadovat zvládnutí rozložení trasy, funkcí a systémů vašeho vlaku, jakož i jedinečného signalizačního systému společnosti Deutsche Bahn.




  • Recenze na Train Sim World

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.