Train Sim World 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Train Sim World 3 - PS4Train Sim World 3 - PS5Train Sim World 3 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
759 Kč
Cena bez DPH: 627 Kč
 
Kód produktu: 449948
ContactEN dabing

Train Sim World 3 [PC DVD]

Převážejte neskutečnou zátěž pomocí železných oků, dojíždějte z hlavního města Velké Británie do práce v rekordním čase nebo se závodíte mezi státy na palubě německých expresů. Díky kreativním nástrojům můžete hrát po svém. Ovládněte lokomotivy v Train Sim World 3!

O hře

Jezděte po celém světě
Převážejte stovky kontejnerů přes kalifornskou poušť a hory s ES44C4, šelmou o výkonu 4400 koní ve smělých barvách BNSF. Užijte si vzrušení z jízdy v rychlosti 280 km/hv ICE 1, prvním skutečném německém expresu, jehož trať protíná venkov v Hesensku a Bavorsku. Zkombinujte přesnost a univerzálnost díky Class 395 'Javelin', nejrychlejšímu britskému vlaku, který převáží cestující do Londýna rychlostí 225 km/h.
Ohromující realistický zážitek
Nová volumetrická obloha přináší přeměněnou atmosféru, oblaka se volně vznášejí ve výšce a vrhají stíny na zem. Blesky tančí mezi silnými bouřemi a řev hromů konkuruje hlasitému zvuku lokomotiv. Nechte se úplně pohltit, až bude turbulence větrné fyziky bušit do boku vašeho vlaku. Naučte se umění obranné jízdy a neztrácejte kontrolu nad soupravou.
Nekonečné možnosti přizpůsobení hry
Na každé trase je několik vlaků, takže herní nabídka je nekonečná a vy ji můžete ještě rozšířit, když si vytvoříte vlastní cestu díky editoru scénářů a barev. Ozdobte si vlaky, jak budete chtít, a jezděte s nimi po libovolné trase v režimu Off the Rails. Potom se o své výtvory podělte díky Creators Club.

Trailer

Související produkty (2)


Recenze na Train Sim World 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.