TP-Link TL-WPA4220, Wireless N Powerline Extender Kit

919 Kč
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 440573
TP-Link

TP-Link TL-WPA4220, Wireless N Powerline Extender Kit [TL-WPA4220]

TL-WPA4220 premení vaši stávající elektrickou sít na vysokorychlostní internetovou sít bez nutnosti dalších kabelu ci vrtání. Rozširující jednotka TL-WPA4220 podporuje sofistikovaný standard HomePlug AV2 a je perfektním rešením pro rozšírení stávající síte vedené pres elektrické rozvody. Poskytuje spolehlivé a vysokorychlostní datové prenosy až 600 Mbit/s pres vedení dlouhé až 300 metru a soucasne propojuje kabelovou a bezdrátovou sít všude tam, kde je k dispozici elektrická zásuvka.

O produktu

  • Standard HomePlug AV2 – poskytuje rychlé prenosy dat pres elektrické vedení až 600 Mbit/s
  • Wi-Fi s rychlostí 300 Mbit/s – rozširte 300Mbit/s bezdrátové pripojení do dríve težko prístupných míst vašeho domova a kanceláre
  • Plug and Play – behem nekolika minut vytvorte sít Powerline, která vám zajistí rychlé a bezproblémové kabelové/bezdrátové pripojení.
  • 2 ethernetové porty – poskytují spolehlivé vysokorychlostní kabelové pripojení pro herní konzole, chytré televizory a další zarízení.
  • Konfigurace Wi-Fi jedním dotykem – jedním stisknutím tlacítka Wi-Fi zkopírujete název a heslo síte ze svého routeru. Jakékoliv zmeny nastavení se automaticky aplikují na celou sít Powerline.
  • Automatická synchronizace Wi-Fi – stisknutím tlacítka párování pridejte další opakovace signálu do síte Powerline a jednotne synchronizujte parametry nastavení jako název SSID, heslo, casový plán Wi-Fi a plán LED pro všechna sítová zarízení.
  • Jednoduchá správa - umožnuje snadno rídit vaši sít pomocí prehledného webového rozhraní, uživatelsky prívetivého nástroje tpPLC a intuitivní mobilní aplikace tpPLC
  • Zapojte adaptér Powerline do elektrické zásuvky a pripojte jej k routeru pomocí ethernetového kabelu. Potom zapojte jednotku TL-WPA4220 do kterékoli požadované elektrické zásuvky. A je to! Není treba nic nastavovat. Ihned mužete zacít používat nicím nerušenou vysokorychlostní kabelovou a bezdrátovou sít.
  • Stisknete tlacítko párování na obou adaptérech a rychle vytvorte bezpecnejší sít.
  • Stisknutím tlacítka klonování Wi-Fi okamžite zkopíruje název a heslo síte z routeru pro snadné nastavení. Funkce Wi-Fi Move automaticky provede všechny zmeny nastavení v celé síti. Nastavení vaší stávající Wi-Fi síte se automaticky synchronizuje s novým opakovacem signálu.
  • S dvojicí rychlých ethernetových portu jednotka TL-WPA4220 poskytuje nekolik soubežných vysokorychlostních a spolehlivých kabelových pripojení pro zarízení, jako jsou chytré televizory, pocítace a herní konzole. Soucástí balení je jeden ethernetový kabel.
  • Nástroj tpPLC a aplikace tpPLC usnadnují správu nastavení bezdrátové síte, nastavení casových plánu zapnutí Wi-Fi, a dokonce i kontrolu LED indikátoru signalizovaných na adaptérech z libovolného zarízení iOS nebo Android. Aplikace tpPLC je ke stažení pro zarízení iOS a Android. Intuitivní nový nástroj tpPLC pro pocítace je ke stažení na stránce www.tp-link.com/support/download/.

 

Technická specifikace
Pocet LAN portu 2
Rychlost LAN 100 Mbit
Rychlost WiFi 600 MB/s
Wi-Fi standardy 802.11b (Wi-Fi 2), 802.11g (Wi-Fi 3), 802.11n (Wi-Fi 4)
Frekvencní pásmo 2,4 GHz
Dosah 300 m
Rozmery 54 x 94 x 40 mm

Obsah balení:

  • TP-Link TL-WPA4220
  • Dokumentace


Recenze na TP-Link TL-WPA4220, Wireless N Powerline Extender Kit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.