TP-Link TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Network Switch

Cena s DPH
2 379 Kč
Cena bez DPH: 1 966 Kč
 
Kód produktu: 440611
TP-Link

TP-Link TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Network Switch [TL-SG1024]

24 portový gigabitový rackový switch TL-SG1024 predstavuje jednoduchý zpusob prechodu na sít standardu Gigabit Ethernet. Všech 24 portu podporuje funkci Auto MDI/MDIX, díky které nemusíte zacít o príslušný typ kabelu – stací zapojit a používat. Navíc s inovativními technologiemi úspory energie dokáže zarízení TL-SG1024 snížit spotrebu energie až o 40 %*, což tedy znamená rešení pro vaši podnikovou sít.

O produktu

  • 24 portu 10/100/1 000 Mbit/s RJ45
  • Inovativní technologie úspory energie ušetrí až 40 % spotreby
  • Podporuje automatické ucení adres MAC a Auto MDI/MDIX
  • Ocelové pouzdro pro montáž do standardních stojanu 19''
  • Nyní máte možnost vybrat ekologické rešení pri upgradování na gigabitovou sít. Nový switch TL-SG1024 je vybaven nejnovejšími technologiemi pro úsporu energie, které výrazne rozširují kapacitu vaší síte pri mnohem nižší spotrebe energie. Automaticky upravuje spotrebu energie podle stavu pripojení a délky kabelu a mení tak karbonovou stopu vaší síte.
  • Když je pocítac nebo sít vypnutá, príslušný port konvencního switche stále odebírá nezanedbatelné množství energie TL-SG1024 dokáže automaticky zjistit stav pripojení u každého portu a snížit spotrebu energie u necinných portu.
  • V ideálním prípade mají kratší kabely nižší energie, nebot v kratším vedení dochází k menším ztrátám energie. To ale pro vetšinu zarízení neplatí, protože spotrebovávají stejné množství energie bez ohledu na délku kabelu.
  • Zarízení TL-SG1024 je vybaveno neblokovanou architekturou s plnou kabelovou rychlostí a prepínací kapacitou 96 Gbit/s pro maximální propustnost dat. Tabulka s 8 000 adresami MAC umožnuje rozšírení i pro nejvetší sít. Zarízení dále podporuje rízení toku IEEE 802.3x pro plnohodnotný duplexní režim a Backpressure pro poloduplexní režim, které zmírnují nepruchodnost síte a zajištují spolehlivý prenos dat.
  • Automatické funkce zabezpecují bezproblémovou instalaci (Plug and Play) tohoto gigabitového spínace. Nevyžaduje žádnou konfiguraci. Funkce Auto MDI/MDI-X na všech portech vyžaduje potrebu krížených kabelu nebo portu odchozího pripojení. Funkce automatického vyjednávání na každém portu snímá rychlost pripojení sítového zarízení (bud 10, 100, nebo 1 000 Mbit/s) a inteligentne ji prizpusobuje podle kompatibility a pro optimální výkon. Kompaktní velikost pouzdra je ideální pro stolní pocítace s omezeným prostorem; zarízení lze pohodlne a bezpecne namontovat do racku. Dynamické LED kontrolky zobrazující stav v reálném case a zajištující základní diagnostiku chyb.

 

Pocet LAN portu 24
Technická specifikace
Rychlost LAN 1000 Mbit (1 Gbit)
Rozmery 294 x 44 x 180 mm

Obsah balení:

  • TP-Link TL-SG1024
  • Dokumentace


Recenze na TP-Link TL-SG1024 24-Port Gigabit Rackmount Network Switch

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.