TP-Link TL-R480T+ širokopásmový router s rozdělováním zátěže

Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
Kód produktu: 449535
TP-Link

TP-Link TL-R480T+ širokopásmový router s rozdělováním zátěže [TL-R480T+]

Širokopásmový router TL-R480T+ s rozdělováním zátěže je skvělou volbou pro malé firmy. Přináší vám rychlou návratnost investice a současně nízké provozní náklady.

O produktu

    • Výbava
      Zařízení je vybaveno trojicí přepínatelných portů, které lze nastavit buď na síť LAN, nebo na WAN, díky čemuž může router podporovat až čtyři porty WAN, aby uspokojil různé druhy požadavků pro připojení k internetu prostřednictvím jediného zařízení. Router TL-R480T+ má integrované různé strategie pro rozdělování zátěže, vyspělé řízení QoS a silný firewall a díky tomu vám zajišťuje konzistentní dobu využitelnosti sítě a spolehlivé připojení k síti Ethernet. Navíc pomocí webového nástroje lze router TL-R480T+ snadno řídit, takže vybudování a řízení vaší sítě bude mnohem pohodlnější.

    • Tři přepínatelné porty WAN/LAN
      Router TL-R480T+ má tři přepínatelné porty, které lze nastavit jako LAN nebo WAN, takže dokáže podporovat až čtyři WAN porty a díky tomu je možné pomocí jediného zařízení uspokojit různé požadavky přístupu na internet. Navíc je router vybaven funkcí inteligentního rozdělování zátěže, která automaticky vybere nejvýkonnější linku pro dané požadavky na zátěž a šířku pásma a zajistí tak uživateli konzistentní dobu využitelnosti sítě a spolehlivé připojení k síti Ethernet.

    • Bohaté bezpečnostní funkce
      K ochraně před vnějšími hrozbami dokáže router TL-R480T+ automaticky detekovat a blokovat útoky typu DoS (Denial of Service neboli odepření služby), jako jsou zahlcení TCP/UDP /ICMP, ping smrti a další podobné hrozby. Tento router navíc má funkce filtrování podle IP/MAC/URL/Web, které účinně brání před útoky vetřelců a virů. Dalším usnadněním řízení vnitřní sítě pro administrátory je možnost nastavit na routeru TL-R480T+ pravidla pro blokování konkrétních webových stránek a aplikací IM/P2P jediným kliknutím a zakázat zaměstnancům využívat určité konkrétní služby, například FTP, HTTP a SMTP.

    • Efektivní řízení přístupu
      Když nastavíte PPPoE Server tak, že jednotliví uživatelé privátní sítě budou mít své PPPoE účty, router povolí přístup na internet pouze uživatelům s legálními účty, které prošly autentizací. Ve spojení s možností přiřazovat šířku pásma jednotlivým IP adresám, lze tyto šířky pásma vyčlenit pro určité PPPoE účty. Další funkcí je tzn. E-Bulletin, která umožňuje pravidelně zasílat bulletin v podobě webové stránky určitým skupinám uživatelů, kdy tak budou upozorněni na datum expirace jejich PPPoE účtu. Pomocí těchto funkcí router může přiřadit priority různým uživatelům s ohledem na využívání přístupu na internet tak, aby řízení přístupu bylo efektivnější.

  • Investice podporuje firemní bezpečnost
    Profesionální technologie ochrany proti blesku chrání před elektrickými rázy, které by mohly proniknout do zařízení a které jsou proto bezpečně svedeny uzemněním. V podmínkách dobře uzemněného připojení má tento router zajištěnu ochranu proti bleskovému proudu až do úrovně 4 kV. Díky tomu investice do síťové infrastruktury zůstane co nejvíce v bezpečí před alespoň jedním druhem řádění matky přírody.
TL-R480T+

 

Technická specifikace
Hardware
Standardy IEEE 802.3, 802.3u, 802.3x, TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DDNS
Rozhraní 1 Pevný ethernetový port WAN
1 Pevný ethernetový LAN port
3 vyměnitelné ethernetové porty WAN/LAN
Síťová média 10BASE-T: kabel kategorie UTP 3, 4, 5 (max. 100 m)
100BASE-TX: UTP kategorie 5, 5e kabel (max. 100 m)
Flash 8 MB
DRAM 64 MB
DRAM 64 MB
Typy WAN Dynamic IP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Dual Access
Bigpond kabel
DHCP Rezervace adresy
DHCP Client List
Server
Zabezpečení FTP/SIP/PPTP/IPsec/H.323 ALG, DoS Defence, Ping of Death
Napájení, provoz
Zdroj AC 100 - 240 V ~ 50 / 60 Hz
LED kontrolky ano
Provozní teplota 0 / + 40 °C
Provozní vlhkost 10 - 90%
Ostatní
Požadavky systému Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista nebo Windows 7, MAC OS, NetWare, UNIX nebo Linux
Certifikáty/b> CE, FCC, RoHS
Rozměry 294 x 180 x 44 mm
13palcová standardní šířka pro montáž do racku, výška 1U

Obsah balení:

  • TP-Link router
  • RJ-45 kabel
  • Napájecí kabel
  • CD
  • Dokumentace


Recenze na TP-Link TL-R480T+ širokopásmový router s rozdělováním zátěže

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.