TP-Link Archer C6 AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router

Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
Kód produktu: 449313
TP-Link

TP-Link Archer C6 AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router [Archer C6 V3.2]

Ten pravý router

TP-Link Archer C6 V3.2 je gigabitový router, který pracuje v pásmech 2,4 a 5 GHz a zajistí vám v celé domácnosti stabilní a rychlé připojení bez mrtvých zón. V pásmu 2,4 GHz podporuje rychlost 300 Mb/s, která bohatě postačuje k běžnému používání internetu, vyřizování e-mailové korespondence a podobně. Vyšší 5 GHz pásmo o rychlosti 867 Mb/s využijete i pro náročnější hraní online her nebo streamování videa ve vysoké kvalitě. Router disponuje čtyřmi externími anténami, které mu zajistí široké pokrytí signálu ve všech místnostech vaší domácnosti. Díky technologii MU-MIMO zvládá router současně přenášet data do více připojených zařízení, takže router pracuje až s dvojnásobným výkonem oproti jiným modelům. V případě potřeby jej můžete používat také v režimu přístupového bodu.

O produktu

    • Plynulá zábava s dvoupásmovou Wi-Fi AC1200
      Router Archer C6 vytváří spolehlivou a bleskově rychlou síť s technologií Wi-Fi 802.11ac. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rychlost až 300 Mbit/s, která je připravena pro každodenní úkoly, jako je odesílání e-mailů a prohlížení webu, zatímco pásmo 5 GHz poskytuje rychlost až 867 Mbit/s, což je ideální pro streamování HD videa a hraní on-line her bez zpoždění.

    • Pokročilé zabezpečení pomocí WPA3
      Nejnovější protokol zabezpečení sítí Wi-Fi s názvem WPA3 přináší nové možnosti pro zlepšení kyberbezpečnosti v osobních sítích. Bezpečnější šifrování hesla Wi-Fi a vylepšená ochrana proti útokům hrubou silou společně chrání vaši domácí Wi-Fi.

    • Zvýšené pokrytí Wi-Fi v celé vaší domácnosti
      Čtyři externí antény vysílají signál Wi-Fi do všech koutů vašeho domova. Zůstaňte ve spojení a užívejte si rychlou Wi-Fi, ať už si hovíte na pohovce, nebo na balkoně. Technologie tvarování paprsku detekuje zařízení, i když jsou vzdálená nebo mají nízký výkon, a soustředí k nim sílu bezdrátového signálu.

    • MU-MIMO
      MU-MIMO umožňuje zařízení Archer C6 obsluhovat více zařízení najednou. Už se nemusíte setkávat se zahlcenou sítí či zpožděními. Všechna zařízení získávají data rychleji a Wi-Fi se využívá efektivněji!

    • Gigabitové připojení, 10× rychleji
      Díky jednomu gigabitovému portu WAN a čtyřem gigabitovým portem LAN může být rychlost až 10× vyšší než u standardních ethernetových připojení. Připojte svá oblíbená kabelová zařízení k routeru Archer C6 a nechte se ohromit!

    • TP-Link OneMesh
      Technologie OneMesh představuje jednoduchý způsob, jak vytvořit síť Mesh s jedním názvem Wi-Fi sítě pro bezproblémové pokrytí celé domácnosti. Stačí připojit extender dosahu OneMeshTM ke routeru OneMesh. Už žádné hledání míst se stabilním připojením.

    • Je to také přístupový bod
      Přepněte pracovní režim zařízení Archer C6 do režimu přístupového bodu a sdílejte kabelovou síť s dalšími bezdrátovými zařízeními.

  • Jednoduché nastavení a správa pomocí aplikace Tether
    Bezplatná aplikace Tether je k dispozici pro zařízení se systémem Android a iOS a usnadňuje konfiguraci zařízení Archer C6 a správu nastavení sítě.

Klíčové vlastnosti

  • Dvoupásmová Wi-Fi AC1200 – 867 Mbit/sv pásmu 5 GHz a 300 Mbit/sv pásmu 2,4 GHz
  • Technologie MU-MIMO – současný přenos dat do více zařízení pro 2× vyšší výkon
  • Zvýšené pokrytí – čtyři externí antény vybavené technologií Beamforming rozšiřují a koncentrují signály Wi-Fi
  • Režim přístupového bodu – podporuje režim AP pro přeměnu kabelového připojení na bezdrátovou síť
  • Jednoduché nastavení – pomocí aplikace TP-Link Tether nastavíte Wi-Fi během několika minut

 

Technická specifikace
Počet externích antén 4Hz
Počet LAN portů 4
Rychlost LAN 1 Gbit
Wi-Fi Ano
Wi-Fi Standardy 802.11b (Wi-Fi 2) – 802.11n (Wi-Fi 4) – 802.11a (Wi-Fi 1) – 802.11ac (Wi-Fi 5) – 802.11g ( Wi-Fi 3)
Rychlost Wi-Fi 1200 MB/s
Wi-Fi Mesh Ano
Frekvenční pásmo 2,4 GHz, 5 GHz
Amazon Alexa Ano
Rozměry 21,5 x 11,7 x 3,2 cm

Obsah balení:

  • TP-Link Archer C6 AC1200 Dual-Band Wi-Fi
  • Dokumentace


Recenze na TP-Link Archer C6 AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.