Total War: Warhammer 3 CZ (Metal Case Limited Edition) PC DVD

Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 421938
SEGACZ titulky

Total War: Warhammer 3 CZ (Metal Case Limited Edition) [PC DVD]


Total War: WARHAMMER III je kataklizmatickým závěrem trilogie. Shromážděte své síly a vstupte do pokroucené říše chaosu. Porazíte své démony... anebo jim budete velit?

Příběh

Daleko za tímto světem a jeho malými vojnami existuje dimenze čisté, zlomyslné magie: Říše chaosu. Je to strašné místo, pro smrtelnou mysl nepochopitelné, šeptající sliby moci. Čtyři ničivé mocnosti vládnou tomuto místu, vždy se snaží přetrhnout svá pouta a pohltit svět vlnou korupce démonů.
Na hranici mezi světy stojí dvě mocná království na stráži: přísní bojovnící z Kisleva a obrovská říše Grand Cathay. Ale každý je sužovaný svými vlastními zkouškami a nyní mají oba důvod překročit práh a poslat své armády do Říše Chaosu.
Svět stojí nad propastí. Jediným podnětem se ponoří do kataklizmy. Ale je tu někdo, kdo to chce dosáhnout - starověká postava, která netouží po ničem menším, než mít nejvyšší moc. Aby však uspěl, bude potřebovat šampióna. Nadcházející konflikt všech ny pohltí. Porazíte své démony anebo jim budete velit?
  • Velká strategie v časech legend
    Naverbujte legendární hrdiny, postavte mocné armády a vytvořte si legendární impérium ve strhující kampani. Vydejte se do pole a velte svým silám v bitvách v reálném čase plných ohromujících detailů.
  • Více způsobů hraní
    S množstvím nových herních režimů, míst a metod války na vás čeká rozmanitý svět. Dobijte svět sólo nebo s přáteli a zažijte nové vzrušující typy bitev. S více hratelnými frakcemi než kdykoliv předtím je tu možnosť výběru, která bude vyhovovat každému hernímu stylu. Vytvořte formaci želvy s Grand Cathayom, vykoupejte se na bojišti ve smrtící tzeentchiánské magii, vyrazte si cestu ke krvavému vítězství s démony z Khorne a ješte mnohem víc!
  • Doteď nejpoutavější svět
    Total War: WARHAMMER III obsahuje strhující příběh, který vás zavede do ohromující říše chaosu a zpět. Vyřešte to různými způsoby s různými frakcemi ve strategickém režimu, který zajišťuje, že žádné dvě kampaně nebudou nikdy stejné.

Limitovaná edice obsahuje:

  • Ražené kovové pouzdro
  • Oboustranný plakát s mapou kampaně Warhammer 3 a obalem
  • List s nálepkami s ikonami Říše Chaosu
  • Balík "Kingdom of Ogres" DLC - obsahuje obyvatele Ogre Kingdoms a jejich dva legendární pány, tyrana, lovce, řezníka a plameňáka.

total-war-metal-case

Trailer


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Total War: Warhammer 3 CZ (Metal Case Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.