Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) PC DVD

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 328197
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition) [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Total War: Rome 2 CZ a datadisk Total War Rome 2: Hněv Sparty CZ.


Total War: Rome 2 CZ
Staňte se první světovou supervelmocí a velte nejneuvěřitelnější válečné mašinérii antického světa. Poražte nepřátele své slavné říše vojenskými, ekonomickými a politickými prostředky. Váš vzestup přinese obdiv Vašich následovníků, ale přiláká i chamtivost a závist, dokonce i od Vašich nejbližších spojenců.

Zradí vás, nebo vy první zúčtovat s někdejšími přáteli? Kolik jste připraven obětovat pro svou vizi Říma? Budete bojovat za záchranu republiky, nebo plánujete vládnout sám jako diktátor a císař?


  • Tvůrci oceňované série Total War nastavují nový standard pro kvalitu a hloubku strategických her a posouvají mix RTS a tahové hratelnosti na novou úroveň.
  • Epický tahový kampaňový režim, ve kterém můžete dobýt známý svět-jakýmkoliv způsobem uznáte za vhodné.
  • Prožijte bouřlivý střet v bitvě, když se římská válečná mašinérie vydá na bojiště bojovat v reálném čase. Desítky tisíc postav, které můžete přímo ovládat, se srazí v neuvěřitelně detailním provedení.
  • Prohlédněte si exotické starobylá města a obrovské armády v neuvěřitelných detailech, zatímco zuří filmové bitvy, z nichž Vám padne čelist. Nové kamery jednotek Vám umožňují vidět bitvu z každého pohledu.
  • Zcela přizpůsobitelný zážitek s výkonem optimalizovaným pro Vaše PC nebo notebook. Staňte se svědky úžasné hry Rome 2: Total War, bez ohledu na to, jaké jsou vaše specifikace.


    Total War Rome 2: Hněv Sparty CZ
    Hněv Sparty je zcela nové rozšíření hry Total War: Rome 2 , které se zaměřuje výhradně na helénský svět a vrhá Vás do divokých událostí peloponéský válek.

    Píše se rok 432 před n. l. a řeckými městskými státy se šíří nepokoje. Na shromáždění Peloponéské ligy se vzkvétajícím Aténám podařilo získat do té doby nezávislé území Sparty, Korintu a Boiótijskej ligy, čímž křehkou politickou rovnováhu přesunuli do bodu, ze kterého již není návratu.

    Přestože ostatní frakce v reakci na aroganci Atén utvořily volnou alianci, všechny státy si zachovaly svou suverenitu. Ve hře je budoucnost samotného Řecka a v konfliktu nejde o nic menšího než o nadvládu nad řecké světem.

    Mezitím vše z dálky sleduje mocná Perská říše a připravuje svá vojska na to, aby zmatek v helénském světě proměnila na svou výhodu ...


  • Mapa kampaně představuje nejstarší období, jaké se kdy v sérii Total War objevilo. Podrobně zobrazuje živý řecký svět v roce 432 před n.l. a zahrnuje 22 provincií rozkládajících se na 78 oblastech řecké pevniny i ostrovů a pobřeží Jónského moře. Mapa obsahuje také 12 nových zázraků včetně ruin Tróje, Diova chrámu a makedonské královské hrobky. Protože kampaň představuje kratší časový rámec než velké tažení v Rome 2 , jeden tah zde odpovídá jednomu měsíci.
  • V Hněvu Sparty si můžete zahrát za Athény, Korint, Spartu a Boiótie. Každá frakce má své vlastní rysy, rozpisy jednotek, výzvy a počáteční pozice na mapě. Kromě toho se v průběhu kampaně objevují slavní historičtí generálové a vůdci, jako je například spartský generál Lýsandros, nebo athénský filozof Sókratés.
  • S ohledem na historické postavení frakcí má Sparta k dispozici různorodější vojsko než ostatní frakce, což odráží její dominanci ve vnitrozemských válkách. Atény naopak těží z náskoku v námořním boji.
  • Staří Řekové byli zapálení sportovci a každý rok uspořádali olympijské, pythijské, isthmijské a nemejské slavnosti, které jsou zahrnuty i ve hře. Až na každou z nich přijde řada v ročním kalendáři, dostanete na výběr z množství možností. Budete sponzorovat nějakého atleta, podpoříte jednoho z účastníků, vyšlete svého zástupce, nebo budete jen přihlížet? Každá z těchto možností Vám může přinést nějaký prospěch, nebo naopak nevýhodu. Řecký kalendář je stejně tak spojen i s náboženskými slavnostmi, které do kampaně Přinášej vlastní bonusy a výhody a podílejí se na vytváření atmosféry doby.
  • Hněv Sparty přináší zcela nový technologický strom, který odráží dobový vojenský, námořní a hospodářský pokrok. Jeho šest větví Vám umožňuje rozvoj na poli vojenských, námořních a podpůrných technologií, filozofie, estetiky a matematiky.
  • Frakce v Hněvu Sparty spadají až na výjimku Perské říše do helénské kultury. Proto je zde kultura nahrazena kmenem. Každá frakce spadá pod jeden z řeckých kmenů. Zatímco tedy čtyři hratelné frakce netrpí v důsledku přítomnosti řeckých kmenů občanskými nepokoji, musí se vypořádat s výraznými diplomatickými sankcemi při jednání se státy, které nejsou pravými Řeky.
  • Perská říše se rozkládá na východním okraji mapy a do řeckých záležitostí se příliš nemíchá. Jakmile se ale jeden z řeckých států výrazně prosadí nad ostatními, začne Peršané stupňovat své vojenské zásahy a budou se ho snažit srazila na kolena!
  • Všechny hratelné frakce mají k dispozici nové přehledy jednotek, které odpovídají způsobu boje daného období řecké historie. Řecká frakce klade velký důraz na Hoplit a podpůrné prvky umožňující reagovat na množství různých bojových situací a přinášejících taktickou variabilitu. Najdete zde méně žoldnéřských jednotek, které jsou však více specializované a mohou zajistit rychlou podporu a širší využitelnost armád. Žoldáky můžete ve velkém počtu najímat ve všech provinciích.
  • Páteří řeckého námořnictva jsou taktické variace na konstrukční typy děr a triér, které se úzce specializují na taranovanie a hákování. Kromě toho se transportéry jednotek chovají více jako nákladní než bitevní lodě a v námořních bitvách už nemohou tlachání. Tím se omezuje nevyvážená výhoda přepravních konvojů v námořním boji. Tato změna se také zpětně promítá do všech kampaní Total War: Rome 2 .
  • Mezi více než 50 novými námořními i pozemními jednotkami v hněvu Sparty Vás čeká také setkání se speciálními a legendárními vojsky, jako jsou kopiníci Nesmrtelných, spartští Hoplít a skiritai.


    Spartan Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelné rozšíření Imperator Augustus Campaign Pack do hry (obsahuje novou herní kampaň, která konkuruje originální kampani a to svou délkou a rozsahem).
  • Stahovatelné rozšíření Greek States Culture Pack do hry (obsahuje 3 unikátní hratelné frakce: diplomatické Atény, chytrý Epirus a impozantní Spartu, každou z nich s řadou speciálních taktik pro dosažení kulturního a bojového vítězství a smrtících elitních jednotek pro zničení nepřítele v boji) .
  • Stahovatelné rozšíření Daughters of Mars do hry (obsahuje sedm nových jednotek do hry: Gladiatrices, Mercenary Kush shieldwomen, Lusitania Swordswomen, Cimbria Bow-Women, Spear Gladiatrices, Gorgo’s Skirmishers a Spearwomen)

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Total War: Rome 2 CZ (Spartan Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.