Tormented Souls Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tormented Souls - PS4Tormented Souls - Xbox Series X|STormented Souls - NSW
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 432714
PQubeEN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Tormented Souls [PS5]


Tormented Souls je návratem ke klasickému survival hororu. S čerstvým zvratem v dobrodružství s pevnou perspektivou se hra modernizuje pro novou generaci – když Caroline Walkerová vyšetřuje záhadné zmizení dívek – dvojčat ve strašidelné nemocnici, ze které se stalo sídlo.


Obsah:

  • Na Winterlake číhá něco špatného - Caroline Walkerové se během vyšetřování zmizení dvojčat stalo něco hrozného. Hluboce v noci a nahá ve vaně se Caroline probudí a je připoutána k nějakému chátrajícímu lékařskému vybavení. Musí začít bojovat o život při zkoumání ohromných sálů opuštěného sídla.
  • Tormented Souls je moderní adventura s pevnou perspektivou, která nabízí modernizované schéma ovládání a dynamičtější kameru při zachování všeho, díky čemuž si fanoušci tyto hry oblíbili.
  • Abyste unikli z nemocnice, musíte pomocí různých nástrojů a dávno zapomenutých časopisů rozluštit stopy a ďábelské hádanky a odhalit tak tajemství, která se v tomto sídle skrývají.
  • Temné síly a nevýslovné hrůzy udělají vše proto, aby zabránily Caroline dostat se ke pravdě. Použijte vše, co najdete k boji proti zlu, které číhá v temnotě.
  • Brány do jiné dimenze - nic není takové, jak se zdá na Winterlake. A když objevíte zrcadlo v tmavém koutě zámečku, Vaše chápání reality bude postaveno před zcela novou výzvu.
    Podaří se Caroline Walkerové uniknout a najít pravdu? Podaří se jí to přežít?

Související produkty (1)


Recenze na Tormented Souls

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.