Tony Hawk's Pro Skater 1+2 PS5

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
Kód produktu: 422957
ActivisionEN dabing

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 [PS5]


Připravte se, protože první dvě hry z uznávané Tony Hawk Pro Skater série se vracejí plně remastrované a v jednom balení. Vyvíjeno odborníky remastrů Vicarious Visions. Hry, které definovaly generaci jsou zpět a spojí originální úrovně, klasické pro skatery, old-school triky, ikonické písničky z originálních her, vše co si fanoušci pamatují z 90 a 2000 let s přidanými texturami, HD grafikou, novými triky a ikonickým ovládáním, což poskytne hráčům super skvělý herní zážitek.


  • Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 úžasná HD grafika dovolí hráčům ještě delší komba v ještě větších detailech.
  • Nové triky, tajemství a další obsah k objevení potáhne hru na zcela novou úroveň! Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 také podporuje řadu herních možností s online multiplayer režimy. Nový remaster obsah také zahrnuje ještě více cílů než dříve plus přidané výzvy, které ještě více znásobí váš herní zážitek.
  • Create a Park a Create a Skater režimy jsou zpět! No teď přichází editor s novými a robustnějšími vylepšeními, jak si vytvořit váš park nebo skateru. Hráči budou moci sdílet jejich nové parky online s přáteli, remixujte již sdílené parky a přidejte jim vaši značku, a oblečte skatery s obrovským množstvím možností.
  • Nejznámější tváře jsou zpět! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska a zbytek pro skatery z originálních her jsou zpět a oživen v HD detailech.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.