Tom Clancy’splinter Cell: Double Agent Tom Clancy' Rainbow Six: Vegas XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204830
UbisoftEN dabing

Tom Clancy’splinter Cell: Double Agent Tom Clancy' Rainbow Six: Vegas [XBOX 360]



Obsahem balení kolekce jsou hry Tom Clancy’splinter Cell: Double Agent a Tom Clancy' Rainbow Six: Vegas .



Tom Clancy’splinter Cell: Double Agent

Již čtvrtý díl série vyprávějící o americkém tajném agentovi Samu Fisherovi Vás tentokrát zavede na východ Asie a to přímo do vězení, kde je náš slavný agent nastrčen. Sam se tudíž tentokrát musí spolehnout výhradně na své schopnosti a nikoliv nejmodernější techniku, jak tomu bylo v předchozích dílech. Alespoň co se týče začátku.

Celá hra není samozřejmě jen o vězení, jakmile se dostanete pryč i se svými novými teroristickými přáteli, budete členem jejich organizace JBA a tak na Vás čeká spousta zajímavých úkolů. Ve hře se tak dočkáte krom jiného třeba skoku s padákem, či plavání a potápění.

  • Engine použitý z předchozího dílu vyšperkovaný o moderní speciální efekty a filtry.
  • Předělaná umělá inteligence postav.
  • Infiltrace teroristické skupiny.
  • Nové pohyby pro Sama



    Tom Clancy 'Rainbow Six: Vegas

    Pátý díl série týmových single/multiplayerových akcí, které se dosud celkově prodalo 13,5 milionu kusů. Nejelitnější světová protiteroristická jednotka se v něm vypraví do města kasín, zábavy, oslepujících neonů a množství různých druhů hazardních her -Las Vegas-kam jezdí utrácet nejen celebrity, jelikož tam ročně podle statistik zavítá 36 milionů rozhadzovačných lidí.

    Jenže v této hře toho možná budou litovat, protože si některé z nich vezmou teroristé jako rukojmí a na Vás samozřejmě bude, abyste je zachránili.

    Rainbow Six Vegas Vás seznámí s novým týmem a novým vůdcem. V čele bude stát Logan Keller, expert v oblasti rozvědky. Expertem na těžké zbraně a trhaviny bude Michael Walter a na elektroniku a odstřelování budete mít Junga Parka. Taktika se v této hře bude rovnat přežití, bude proto velmi nutné zvážit jednotlivé schopnosti každého člena skupiny, spíše než provedete nějakou akci. Chybět samozřejmě nebude ani multiplayer, ve kterém si budete moci vytvořit vlastní postavičku.



  • Recenze na Tom Clancy’splinter Cell: Double Agent Tom Clancy' Rainbow Six: Vegas

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.