Tom Clancys Splinter Cell Trilogy (Classics HD ) PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201397
UbisoftEN dabing

Tom Clancys Splinter Cell Trilogy (Classics HD ) [PS3]



Tom Clancys Splinter Cell
Zahrajte si za Sama Fishera operačního agenta jednotky"black-ops" z oddělení NSA. Sam vyzbrojený nejmodernějšími technologiemi, je povolán proniknout na nepřátelské území, zneškodnit nepřítele a uniknout bez zanechání stopy.

  • Nový stupeň špionážní akce
  • Mise u kterých se budete bát i dýchat
  • Záškodnické akce po celém světě, tak realistické jak jen to jde.



    Tom Clancys Splinter Cell: Pandora Tomorrow
    Roku 2006 instalují spojené státy vojenskou základnu ve Východním Timoru na obranu nejmladší světové demokracie. Protiamerické jednotky v Indonésii se spojí pod vedením gerilového vůdce Suhali Sadona. Ten je navíc skrytě podporován zkorumpovanou Indonéskou vládou. Suhadiho lidé napadnou Americkou ambasádu v Jakartě a drží v ní rukojmí.

    Vy jako Sam Fisher se opět musíte vydat do akce. Vaším cílem je záchrana rukojmích a získání cenných informací, které by mohlo vést k odhalení mnohem většího nebezpečí.

    Splinter Cell Pandora Tomorrow je pokračování originální stealth akce Tom Clancys Splinter Cell , která získala vysoké ocenění od hráčů i časopisů. Vaším úkolem je plnit nejrůznější mise po celém světě za maximálního utajení. Hrou se prolíná napínavý příběh s politickým pozadím. Už tak propracovaná hra byla opět vylepšena a to nejen po grafické stránce. Přibyly nové pohyby, akce a předměty a hlavně konečně si budete moci zahrát s více hráči po síti.



  • Další příběh profesionálního špiona, inspirovaný knihami Toma Clancyho.
  • Vylepšená grafika a videosekvence s částmi příběhu.
  • Nové pohyby pro zdolávání překážek a manipulaci s nepřáteli
  • Špionážní vybavení a nejmodernější zbraně.
  • 3 typy her pro více hráčů, založené na příběhu ze singeplayeru.
  • V multiplayeru proti sobě stojí žoldáci a špioni (v každém týmu ideálně po dvou hráčích), každá strana má jiné možnosti.
  • Žoldáci mají silnou útočnou pušku, nástražné pasti a miny a kromě instalovaných alarmů mají také systém který zvýrazňuje pohybující se cíle a zapnutá elektronická zařízení.
  • Špióni nemohou žoldáky zastřelit, mají ale účinnou zbraň která je na dálku paralyzuje a dokáže vyřadit bezpečnostní zařízení, navíc mají systém pro noční vidění a termovizi a širokou škálu pohybů.



    Tom Clancys Splinter Cell: Chaos Theory
    Píše se rok 2008. Výpadky proudu ve městech, sabotáže burzovních a bankovních systémů, nabourávání se do obranných systémů státu - to vše jsou projevy informační války.

    Aby bylo možné těmto útokům předcházet, musí agenti tajných služeb proniknout hluboko do teroristických sítí a sbírat cenné informace, jsou však vystaven možnosti odhalení.

    Jste Sam Fisher, agent NSA nasazovaný do nejdiskrétnějších operace. Abyste dosáhli svého cíle, budete zabíjet holýma rukama, bojovat prototypem univerzální útočné pušky, využívat špionážní výbavu a skrývat se před nepřáteli. V některých misích jste odkázáni sami na sebe, při jiných využijete výhody týmové spolupráce.

    Nový díl špionážní akce navazuje na úspěchy svých předchůdců a po mírné odbočce v podobě Pandora Tomorrow se pilotní příběh vrací k tématu informační války. Sam je zase ve vývoji dění, ale protivníci jsou mnohem nebezpečnější než posledně. Naštěstí ani Sam nezahálel a naučil se novým kouskům, obohatil svou výbavu o nůž, puška získala palebnou sílu v podobě zabudované brokovnice. Situace se tak může řešit mnohem rázněji a nemusí se vyhýbat otvorenm přestřelkám - ale může.

    Stejně jako váš protivník, i vy se musíte přizpůsobit.



  • Volnost pohybu - množství speciálních pohybů k likvidaci nepřítele ik tichému pohybu. Sam se např.. může pod nízkými překážkami plazit.
  • Zbraně budoucnosti - do Samovy výbavy přibyl nůž, kterým si může prořezat cestu, jeho puška získala na útočné síle zabudováním brokovnice a samozřejmě nemůže chybět pistole s tlumičem.
  • Skvělé grafické zpracování - animace Samovy chůze se liší podle rychlosti, jeho chodidla vždy dosedají na podlahu, změnil se obraz nočního vidění a samozřejmě i veškeré prostředí okolo.
  • Inteligentní nepřátelé - konečně pořádná výzva, protivníci mají osobní atributy, pamatují si předchozí události, chovají se přirozeně, někteří jsou vybaveni světlicemi nebo pochodněmi.
  • Vysoká znovuhrateľnosť - otevřenější systém úrovní které umožňují více cest k dosažení cíle a nabízí kromě hlavního i vedlejší úkoly.
  • Multiplayer - kooperativní multiplayer přináší hra nový náboj, musíte se spolehnout na svého partnera, někde si agenti pomohou k dosažení vyšších pozic (židle). Jindy se rozdělí a kontrolují tak všechny přístupové cesty.
  • Další změny v enginu - k dispozici indikátor hluku, dveře zůstavají otevřené nebo zavřené a je možné je otvírat plynule ...

  • Recenze na Tom Clancys Splinter Cell Trilogy (Classics HD )

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.