Tom Clancys Rainbow Six: Siege + Tom Clancys The Division CZ (Double Pack) Typ konzole:

+ Dárek:Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint tričko GC v ceně 259,- Kč
DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tom Clancys Rainbow Six: Siege + Tom Clancys The Division CZ (Double Pack) - PS4
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 375871
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

Tom Clancys Rainbow Six: Siege + Tom Clancys The Division CZ (Double Pack) [XBOX ONE]


Tom Clancys Rainbow Six: Siege
Tom Clancys Rainbow Six: Siege je novým dílem uznávané FPS Rainbow Six pro novou generaci konzolí a počítačů.

Inspirována realitou protiteroristických agentů po celém světě, Vás hra Rainbow Six: Siege zve ovládnout umění ničení. Intenzivní konfrontace zblízka, vysoká úmrtnost, taktika, týmová hra a výbušná akce jsou středobodem hratelnosti.

Multiplayerová hratelnost Rainbow Six: Siege nastavuje novou laťku pro intenzivní přestřelky a strategie díky bohatým zkušenostem z předchozích Rainbow Six hier.


  • Agenti proti terorismu jsou vyškoleni k řešení extrémních situací, jako je záchrana rukojmích, s chirurgickou přesností. Jako odborníci s krátkým dosahem se jejich výcvik zaměřuje na uzavřené prostředí. Jsou to odborníci, kteří pracují v úzkých formacích v boji, demoliích a koordinovaných útocích.
  • Poprvé se můžete v sérii Rainbow Six zapojit se do obléhání, zcela nového stylu útoku. Nepřátelé mají nyní prostředky na to, aby své životní prostředí změnili v sílu. Mohou zachytit, opevnit a vytvořit obranné systémy, které zabrání tomu, aby týmy Rainbow vstoupily. Chcete-li tuto výzvu splnit, máte bezkonkurenční úroveň svobody. Kombinací taktické mapy pozorovacích dronů a nového systému slaňování, mají týmy Rainbow k dispozici více možností, než kdykoliv předtím při plánování, útoku a řešení těchto situací.
  • Odpisy jsou středem hratelnosti. S využitím schopností motoru Realblast máte nyní bezprecedentní schopnost zničit životní prostředí. Můžete procházet stěny, abyste získali nové pozice při odpalování a prolomit stropy a podlahy, abyste vytvořili nové přístupové cesty. Vše v životním prostředí reaguje realisticky, dynamicky a jednoznačně, v závislosti na velikosti a kalibraci střeliva nebo množství výbušnin, které používáte. V Rainbow Six: Oblékání, smrt je smysluplná a její zvládnutí je často klíčem k vítězství.

    Tom Clancy je divize
    Zničující pandemie přemohla město New York a základní služby, jedna po druhé, odjíždějí. Teprve po několika dnech bez jídla a vody klesá společnost do chaosu. Divize, klasifikovaná jednotka taktických agentů, je uvedena do provozu. Tito agenti dokonale předstírají, že jsou společným životem mezi ostatními lidmi, ale jsou speciálně vyškoleni, aby byli schopni jednat nezávisle na objednávkách, a to i tam, kde všechno ostatní selhalo.

    V boji proti zhroucení společnosti se agenti ocitli v ohromném epickém spiknutí, kde budou bojovat nejen proti lidskému stvoření, ale budou zvedat krk hlavně těm, kteří jsou za nimi. Jakmile padne všechno, vaše poslání právě začíná.

  • Žijeme v křehkém a složitém světě, v síti nezávislých systémů, na které se každý den spoléháme. Když někdo padne, ostatní následují a vytvářejí zničující domino efekt, který může společnost zničit během několika dní. Divize Tom Clancy se nachází ve městě, kde všechno selhalo. Jako zástupce divize je vaším posláním zvrátit objednávku a spojit se s dalšími agenty a vrátit se do New Yorku.
  • Vítejte v otevřeném online světě s praxí v oblasti RPG, kde je průzkum a praxe jednotlivých hráčů klíčovými prvky úspěchu. Použijte své dovednosti, zbraně a dovednosti v boji. Hrajte v perzistentním a dynamickém prostředí, které kombinuje klasické rozhodnutí Tom Clancy, akce RPG a mnoho dalšího.
  • Připojte se s přáteli v režimu kooperace, kde se můžete kdykoli připojit a odpojit. Využijte své sdílené schopnosti v přemýšlivých kombinacích, bojujte proti krizi, prozkoumejte zdroje viru a vyhýbejte se všem hrozbám ... I kdyby měli být obyvateli. Vychutnejte si bezproblémové PvP, vyměňujte věci s ostatními hráči a zažijte jedinečné scénáře, kde může nebezpečí pocházet odkudkoli a od kohokoli.
  • Díky novému systému Snowdrop, který je přizpůsoben konzolím další generace, dosáhne divize Tom Clancy zcela novou úroveň kvality her. Snowdrop plně využívá výkon nových konzolí s dynamickým globálním osvětlením, úžasnou destrukcí procesů a neuvěřitelnými detaily a vizuálními efekty.
  • Používejte nejmodernější technologii jako člen Divize-skutečný a prototyp. Ukradněte padlých nepřátel a vytvořte novou zdokonalenou výzbroj. Úplně přizpůsobte svůj batoh, což je jediná pomoc, kterou má každý agent. Komunikujte s dalšími agenty pomocí inteligentních hodin. Personalizujte svého agenta tisíci druhy zbraní, kombinací dovedností a mnoho dalších. Všechno, co uděláte, pomůže městu vrátit se na normální trasu nebo ji obrátit hlouběji do chaosu.
  • Připojte se k přátelům na smartphonu nebo tabletu. Exkluzivní aplikace vám umožňuje sledovat bojiště z ptačí perspektivy a poradit svým přátelům, co dělat a kam jít a jak zlepšit jejich možnosti.